Tizenegy új iPhone modell került nemrég az eurázsiai adatbázisba

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/30/tizenegy-uj-iphone-modell-kerult-nemreg-az-eurazsiai-adatbazisba/

Az elmúlt pár évben az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) adatbázisa árulkodott az Apple eljövendő termékeiről. Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Oroszország törvényei kötelezővé teszik, hogy a titkosítással ellátott eszközöket az árusítás megkezdése előtt regisztrálja gyártójuk az EEC adatbázisába. Ennek köszönhetően tudtuk most meg, hogy idén tizenegy új iPhone modellre számíthatunk. Legutóbb…

Azt lehet tudni, hogy miért csak a kínai piacra csinálnak dual SIM-es verziót?

Szerintünk csak ott volt jogilag kötelező, vagy lehet valami technikai dolog.

@satti77 @SzifonAdmin ahogyan azt annak idején a dual SIM kapcsán már leírtuk, Kínában azért van két fizikai SIM-re opció, mert ott az eSIM nem érhető el.

Értem, köszi

Minek gyorsabb wi-fi? Nekem most 400megabit download van. iPhone X-en. Kell ennél több?

Azért mert a világon máshol már gigabites netek is vannak, és me’ mé’ ne. :slight_smile:
Nem érdemes a régit beletenni ha kint van az új és árkülönbség sem nagyon van, plusz pl az új wifi technológiákat / titkosításokat a régi nem feltétlen támogatja. Egyéb funkciók is javulnak / javulhatnak az új technológia által. ( hatótáv stb. Plusz illik lecserélni ezt a szar modemet, ki tudnám vágni a Xs-em sokszor :slight_smile: )
Haladni kell a korral. :slight_smile:

Milyen problemai vannak az Xs modemenek?

Gyengébb térerő, sokkal gyengébb wifi… :frowning:
Mindezt egy haverom X-eséhez képest, sőt, párom 6s-e is van hogy alázza wifiben… :slight_smile: nekem nem látja az APt, az övé meg simán…

Es a WiFinek mi koze a modemhez? :smiley:

például az, hogy csak dual standby-os, és ha az egyik számra bejön egy hívás, a másik szám nem elérhető a hívás időtartama alatt. tuti ez lesz a twice-as-amazing újdonság egy új modellben.

Nade, ez nem egy hiba, minden DSDS keszulek igy mukodik.

igen, pont ezt írtam, hogy dual-standby-os. ez benne a hiba.

De, ez nem hiba. HA DSDA lenne es DSDS-kent mukodne, akkor lenne hiba. A specifikacio szerint DSDS, mukodese szerint DSDS. Szerintem ez nem hiba, ez igy a megfelelo.

nem érted. :smiley: az a hiba, hogy DSDS van benne. nem az, hogy hogyan működik. egyszerűen nem DSDS kellene bele.

Az egész iPhone wifi-je hulladék, androidos telók km-re arrébb lévő wifi ap-t is látják míg egy iPhone jó ha 5m-re lévőt látja és nem is biztos, hogy tud is kapcsolódni rá. :smiley:

Ezzel így ebben a formában nem értek egyet :slight_smile: igen a mostani generációban egy rakat sz*r, ennek elszenvedője vagyok, de ez alatt nem volt vele gondom sosem.

Jo lenne ha lenne koztuk valami 4-4,5colos keret nelkuli kis mobil is!
400-500 ezer ft kozott! lecserelnem mar az SE ha jonn! ha nem akkor megvarjuk mig az apple wath nem lesz 3 col korul sim tamogatassal meg kicsit komolyabb softa!