Több pletyka szerint is egér támogatást hozhat az iOS 13 az iPad Pro esetén

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/01/tobb-pletyka-szerint-is-eger-tamogatast-hozhat-az-ios-13-az-ipad-pro-eseten/

Az első iPhone-nal bemutatkozott a multi-touch kijelző és vele az iPhone OS, mai nevén iOS, ami egy új, érintéssel történő vezérlésre optimalizált felhasználói felületű operációs rendszer lett. És így több mint 12 évvel az első bemutató után el is mondhatjuk, hogy sikeresnek bizonyult az ujj beviteli eszközként használata. Vannak feladatok, amikre azonban nem tökéletes az…

Nem sok értelmét látom és nagyon nem örülnék neki. Az iPaden levő alkalmazások ujjal kezelhetőek. Ha ezt elhozzák, akkor lehet megszaporodnak az iPades appok, csak jelentős részük valószínűleg ujjal egyszerűen kezelhetetlen lesz, mivel a lusta fejlesztők nem rajzolnák át a GUI-t. Ezzel csinálnának egy Windows féle katasztrófát a platformból.

gondolom, lesz annyi eszük, hogy majd megkövetelik, hogy normál módon is működnie kell az adott appnak, egér nélkül.

És ezt hogy határozzák meg? Én azt mondom, hogy el lehet találni ujjal egy 5x5 pixeles ikont, ezzel kezelhetőnek titulálok egy kezelhetetlen felületet.

Sziasztok ios 13 fejlesztői profilt lehet használni már vagy csak legenda?

nincs az iOS 13-ból béta még a fejlesztőknek sem. az iOS 13 első, fejlesztői bétája a WWDC nyitónapján lesz majd elérhető.

Az tényleg egy ütős újítás lenne, ha a macOS és iOS platformok valóban közelebb kerülnének egymáshoz. Hiába volt a hype a pro modellekre, semennyire sem tudja kiváltani a számítógépet. Borzalmas multitasking kezelés, körülményes fájlkezelő, rettenetesen merev beviteli mód. Alkalmazásokkal célfeladatokra jó. Játszani és böngészni a nem pro modellek is elegendőek. Az egértámogatással egy kicsit javulna a pro-k ár/érték aránya.

Köszönöm

Így nyerne értelmet a külső monitor használatának lehetősége. Mert azokat aztán hiába taperolja az ember lánya, fia, érzéketlenek. Nekem például a munkám 99%-hoz elég lenne egy iPad, de legnagyobb is kicsi - thx. Salesforce - így kell a nagy monitor.