Töltsd le a macOS Big Sur ihlette háttérképeket az iPhone-odra!

Eredetileg itt jelent meg: Töltsd le a macOS Big Sur ihlette háttérképeket az iPhone-odra! - Szifon.com

Unod a mostani hátteredet? Az iDownloadblognak köszönhetően most újabb ingyenes háttérképek közül válogathatsz. Ezeket a háttérképeket most is AR72014 grafikusnak köszönhetjük, aki a macOS Big Sur hátterek színeit használva alkotta meg az alábbiakat. Letöltés Letöltés Letöltés Letöltés Letöltés Letöltés A színátmenetes háttérképek szerintem főképernyőn és zárolt képernyőn is szuperül néznek ki. A legutolsó kékes-zöldes háttérképet…

Ha unnám a mostani hátterem, akkor tuti beleőrülnék ebbe a sivár egyhangúságba amit ezek a hátterek nyújtanak. :smiley:

Ami egyeseknek sivár, az másnak elegáns minimalista. :wink:

1 kedvelés

Hi !
Ha ezeket a háttérképeket is megunnátok…:yawning_face::frowning:
Akkor töltsétek le ezt ! Kislányom csinálta 15 másodperc alatt az oviba , lehet mérnök lesz! :joy:
Jahhh…, és ingyenes!
/ azt a kuva eget… /

3 kedvelés

Ez igen! Maga a művészet…

1 kedvelés

Ezek a háttér képek annyira szépek! Szerintem hónapok alatt készültek! Nagyon kreatívak, elképzelni sem tudom milyen hatalmas csapatmunkával lehet kivitelezni egy ilyen projektet… Végülis ha egy 6-7 éves gyereket megkérsz, Photoshop-ba 30mp alatt kivitelezi :slight_smile: :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Úgy látom néhányan nagyon nem értik a minimalista stílus lényegét. Ne költözzetek skandináv országba, ott a lakberendezés is ilyen “sivár”. :joy:

A fenéket, az IKEA már fejlődött mióta van mert egyre több színt használ, kb 4-et már de lehet 5-öt. Azért ahonnan indult ez már komoly. :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:

Jaj ne nevezzünk már valakit “grafikusnak” csak azért, mert megtalálta a Photosopban a színátmenet eszközt…

Azért ez nem ilyen egyszerű, én is megtalálom de ettől még kell hozzá valami tetség hogy ne pirosból feketébe toljuk fullba. :slight_smile: De értelek.