Töltsd le a macOS Catalina új, dinamikus háttérképét!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/13/toltsd-le-a-macos-catalina-uj-dinamikus-hatterkepet/

Noha az új operációs rendszerek, az iOS 13 és a macOS Catalina is csak szeptemberben érkeznek, a háttérképek már napvilágot láttak. AZ iOS 13 háttérképeit már közzétettük nektek, most pedig jöjjön az új macOS dinamikus háttére a 9to5Mac-nek köszönhetően. A macOS 10.15 Catalina egyetlen új háttérképet rejt, ami világos és sötét megjelenéssel, azaz dinamikus formában is…

Nekem egyáltalán nem működik. Sőt a beállításokban a kis képen a sivatogos képet mutatja. Ha a HEIF-et állítom be háttérnek, akkor sem változik napszaknak megfelelően. Ha nem úgy működik, mint a Mojeve-kép, akkor mitől lesz dinamikus, attól, hogy magamnak kell állítani?

ahogy a cikkben is külön kiemeltük, ez nem olyan, mint a Mojave háttérképe, mert ez nem változik még a Catalina esetén sem a napszaknak megfelelően.

ez annyiban dinamikus, hogy ha a rendszer megjelenését automatikusra állítod, és így magától vált a világos és sötét felület között, akkor a háttérkép is idomul ehhez, és világos kinézet mellett világos, sötét kinézet mellett pedig sötét.