TV Sorozat követő alkalmazás

Sziasztok!

Elég sok sorozatot nézek és ehhez használtam eddig a Serist nevű alkalmazást ami szépen mutatta, hogy melyik nap miből van új epizód. Viszont 1 éve nem frissítik az alkalmazást (rákeresve már teljesen el is tűnt az App Store-ból ráadásul, nekem még valsz csak azért működik, mert telepítve van) és mostanában elég sűrűn eljátsza, hogy csak úgy bezáródik, elég idegesítő. Gondoltam keresek helyette másikat, de nem igen találok egyszerűt. A legtöbb vagy lejátszóval egybeépített túlbonyolított amire nekem nincs szükségem (pl Infuse, Plex), vagy ha sima egyszerű követő akkor pedig azonnal fizetős, nincs ingyenes kipróbálási lehetőség. Ti használtok valami ilyesmit amit esetleg tudnátok ajánlani? Annó Androidon a SeriesGuide-ot használtam évekig, de iOS-re sajnos nincs… Olyat keresek elsősorban, aminek a működéséhez nem kell trakt.tv-s fiók.

Köszi! :slight_smile:

esetleg:

Köszi, kipróbálom. :slight_smile:

SZERK: Sajna ezt is csak azonnali fizetéssel lehet letölteni. :frowning: Na nem mint ha az az 1090 forint akkora összeg lenne, de ha nem jön be az alkalmazás akkor kidobott pénz.

Nem kidobott pénz, mert az Apple évi párszor visszaadja a pénzt, kérdés nélkül. :slight_smile:

Ja akkor jó, köszi. :slight_smile: Még nem volt rá szükség soha, hogy visszakérjem valaminek az árát, úgyhogy nem tudtam. :smiley:

Az emailben amit kapsz vásárlás után bármikor rá lehet nyomni és visszakérni. 3 gomb, 2 nap. :smiley:

1 kedvelés