Tvinnr puzzle játék ajánló

Sziasztok,

A nevem Papp Olivér és a hobbim, hogy Apple platformra fejlesztek alkalmazásokat, főként játékokat. 6 éve kezdtem iOS fejlesztésbe, amikor az Apple bejelentette a Swift programozási nyelvét. A legújabb játékom a Tvinnr, amely elérhető iPhone, iPadOS és macOS-re egyaránt.

A játék lényege, hogy azonos színű blokkokat kell összeillesztenie a játékosnak és így pontokat szereznie, ügyelve arra, hogy a játéktér ne telítődjön meg teljesen, és képes legyen mozgatni a négyzeteket. A játék egy kézzel is könnyedén játszható, kikapcsolódást nyújthat akár utazás közben is, és bármikor folytatható a megkezdett játékmenet. Mobil eszközökön swipeolni kell ahhoz, hogy a blokkok mozgásnak induljanak a pályán, míg Mac-en ehhez a billentyűzet nyilai is használhatóak.

A Tvinnr teljesen ingyenes, nem tartalmaz reklámokat sem. Ezen kívűl a játékosnak lehetősége van megmérettetnie tudását más emberekkel is a Game Center segítségével, ahol a ranglétra dobogójára küzdheti magát, ha elég kitartó. Számos kihívás vár az eltökélt játékosra.

A Tvinnr kedvez a Dark mode szerelmeseinek is, de ezen kívűl saját preferencia szerint szabadon megváltoztatható a játék színsémája, nappali és éjszakai mód alapján.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Tvinnr vagy kíváncsi vagy a korábban készült játékaimra is, akkor látogass el az oldalamra: https://papplication.github.io/site/
Tvinnr letöltése: https://apps.apple.com/app/id1522690856

Üdv:
Olivér