Twinkly – okosítsd fel a karácsonyfádat telefonról vezérelhető LED-füzérrel! 🎄

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/01/twinkly-okositsd-fel-a-karacsonyfadat-telefonrol-vezerelheto-led-fuzerrel/

Három hét és itt van a Karácsony, ami idén, mint sok minden más, elég sajátos lesz a koronavírusnak köszönhetően, de ez nem azt jelenti, hogy megfelelő elővigyázatossággal, teszteléssel ne tölthetnénk pár felejthetetlen napot együtt a szeretteinkkel. Olyan időket élünk, hogy már nemcsak a telefonunk, tévénk, vagy az óránk lehet okos, hanem akár a karácsonyi fényeink…

A 32m-es mikor lesz elérhető? Jelenleg elfogyott

Ha érdekel valakit, így mutat egy 2m-es fán a 250 (20m)-es Twinkly

Nem lehet megnyitni

Akkor próbáld meg ezt.

Egyébként meg lehet nyitni, weben. :slight_smile: Gondolom telefonon rögtön a Photos akarja megnyitni, ami lehet nem megy. :slight_smile:

1 kedvelés

Na igen simán nyílik ha nem a telón él az ember és ott akar mindent :crazy_face: megcsinálni.

Sorry. Valóban telóról próbáltam😁

1 kedvelés

Ez nagyon jól néz ki.
Hogy lehet ilyen szép szabályosan felrakni?

Simán felrakod, az applikáció segítségével kalibrálod és már kész is.

Bár biztos vagyok benne, hogy igen, de meg kell kérdeznem, fényerő és színhőmérséklet is állítható? Mondjuk lehet simán egyszínű melegfehér?

A fényerő központilag (ábrafüggetlenül) állítható. Egy színt még nem próbáltam, de talán van is ilyen ábra, illetve egyedileg is létre lehet hozni és a kívánt színre színezni. Mondjuk elég drága hagyományos karácsonyi égősor lenne belőle. :slight_smile:

2 kedvelés

Ja, és szeretném megköszönni a gyors szállítást. Nekem is van webáruházam, én is dolgozom még éjfélkor is, hogy minél hamarabb megkapja a címzett a csomagot, de a rendelést követő 23 órán belüli (hagyományos) szállítás példamutató.

1 kedvelés

Előre fogom beállítani, egy színre, úgy tesszük fel, mintha sima izzósor lenne, fapofával, sima melegfehér… aztán majd jön s színorgia és a :heart: :heart: :heart: egy teljesen váratlan pillanatban!!! :slight_smile:

Persze az árát nem fogom elárulni, mert ki az a barom aki egy karácsonyi izzósort vesz 37000-ért, hogy a hosszabbakról ne is beszéljünk. Agyrém. De hát, tudom én, hogy hülye vagyok.

1 kedvelés

Hűű, nagyon jó ez a karácsonyi fényfüzér, tuti ki fogom próbálni! Imádom az okos kütyüket! Legutóbb egy okos illatosító készüléket vettem és beállítottam rajta, hogy akkor kapcsoljon be, ha valaki csenget. Így biztosan jó illat fogadja majd a lakásban.

Válaszolok magamnak, nem, sajnos nem lehet színhőmérsékletet állítani, csak a fényes fehér LED-eket lehet kicsit sárgábbra tenni az RGB csúszkával. Az App egy hulladék azt már most látom, a LED-ek nem egyformák, van ami már sárgul, van ami még fehér miközben húzom a csúszkát, illetve az egyetlen gombra egy ki-be kapcsolást várnék, nem azt, hogy lépteti az effekteket. Remélem a fára feltéve jól fog mutatni és nem zavarnak el vele együtt, szenteste a halál f*szára :slight_smile: