Twinklyvel kapcsolatos kerdes


#1

No, megerkezett ez a csoda, az a helyzet, hogy ha a ledek folyamatosan vilagitanak mondjuk feheren (de minden szinnel jelentkezik) akkor az osszes LED vibral, a jelenseg ahhoz hasonlithato, mint mikor egyutas egyutemu egyeniranyitott feszultsegrol hajtunk egy LED-et
Masnal is ilyen?


#2

Nekem is ilyen bizonyos esetekben, például, ha alacsony fényerőn használom. De nem mindig és minden esetben, és nem tudom szűrni mikor.


#3

Köszi, nàlam teljes fényerőn is csinálja. Fán még nem próbáltam milyen, de azt tudom, hogy két évvel ezelőtt valami Somogyis cucc volt a fán, annak a 25Hz-es villogása rettentően idegesített.
Mondjuk 2 hétvalatt meg is döglött, sokáig nem kellett együtt èlni vele :).
Téged tavaly nem zavart a villogàs? Vagy nem nagyon használtad statikusan?


#4

Ugyan észreveszem a villogást, de effektíve vagy megszokja a szemem vagy nem zavar. Néha látom én is, de utána szerintem megszokja a szemem. Statikusan világít jelenleg, a fán szokott színt változtatni, de jah én is statikust szeretem.

Próbáltad a villogást megszüntetni több szín beállítással? Lehet csak mondjuk kéken zavar téged.

Idén még nem bontottam ki a cuccot, egyelőre a fényfűzért tesztelem pár napja. Ott is észrevettem amit fent említesz, de megszűnt számomra.


#5

Igazabol ha nem effektek lesznek akkor hidegfeheren fog vilagitani, ugy meg vibral, na majd meglatom mennyire fog zavarni…
LED-ek közül még mind világít? Sok panasz van rá, hogy egy szezon után már néhány nem működik.


#6

Megnézem majd a hétvégén újra, összerakom. :slight_smile: Kettő is van, egyik folyamatosan van használva probléma nélkül.