Twinklyvel kapcsolatos kerdes

No, megerkezett ez a csoda, az a helyzet, hogy ha a ledek folyamatosan vilagitanak mondjuk feheren (de minden szinnel jelentkezik) akkor az osszes LED vibral, a jelenseg ahhoz hasonlithato, mint mikor egyutas egyutemu egyeniranyitott feszultsegrol hajtunk egy LED-et
Masnal is ilyen?

Nekem is ilyen bizonyos esetekben, például, ha alacsony fényerőn használom. De nem mindig és minden esetben, és nem tudom szűrni mikor.

Köszi, nàlam teljes fényerőn is csinálja. Fán még nem próbáltam milyen, de azt tudom, hogy két évvel ezelőtt valami Somogyis cucc volt a fán, annak a 25Hz-es villogása rettentően idegesített.
Mondjuk 2 hétvalatt meg is döglött, sokáig nem kellett együtt èlni vele :).
Téged tavaly nem zavart a villogàs? Vagy nem nagyon használtad statikusan?

Ugyan észreveszem a villogást, de effektíve vagy megszokja a szemem vagy nem zavar. Néha látom én is, de utána szerintem megszokja a szemem. Statikusan világít jelenleg, a fán szokott színt változtatni, de jah én is statikust szeretem.

Próbáltad a villogást megszüntetni több szín beállítással? Lehet csak mondjuk kéken zavar téged.

Idén még nem bontottam ki a cuccot, egyelőre a fényfűzért tesztelem pár napja. Ott is észrevettem amit fent említesz, de megszűnt számomra.

Igazabol ha nem effektek lesznek akkor hidegfeheren fog vilagitani, ugy meg vibral, na majd meglatom mennyire fog zavarni…
LED-ek közül még mind világít? Sok panasz van rá, hogy egy szezon után már néhány nem működik.

Megnézem majd a hétvégén újra, összerakom. :slight_smile: Kettő is van, egyik folyamatosan van használva probléma nélkül.