Ugrás: új AirPods Pro reklám az Apple-től

Eredetileg itt jelent meg: Ugrás: új AirPods Pro reklám az Apple-től - Szifon.com

Egy ideje már arról szólnak a pletykák, hogy az Apple ebben a hónapban ki fogja adni az AirPods 3-at, ennek ellenére a cég YouTube csatornájára most az AirPods Pro-ról tett fel egy reklámot. A videó címe „Ugrás” (Jump) és azt mutatja meg, hogy az aktív zajszűréssel az egész világ lehet egy táncparkett, ahol szabadon ugrálhatsz.…

Húú! Mivel voltak azok beleragasztva a fülébe, Loctite Pro -val? :crazy_face:

Nekem is simán bennmarad, bármit csinálhatok benne…:slightly_smiling_face:. Hihetetlen jó kialakítása van, legalábbis az én fülembe tökéletesen passzol, van hogy 4 órát folyamat hallgatom pl. túra alatt és észre sem veszem , hogy a fülemben van és atom stabil.
Futásnál és sprinteknél, valamint kondizás közben ugyanez.

Elhiszem. Nekem olyan idióta a fülkagylóm, hogy abban nem akarnak bent maradni a fülesek, ez van ezt dobta gép. :crazy_face:

Hát azért bevallom, volt bennem is félsz mikor megrendeltem…nem is tudom ennél működik e az elállás, mivel nem higiénikus eszköz…és azért drága :sweat_smile:.

Most akkor gondolj bele, volt nálam egy Plantronics a legdrágább kis mindent tudó és azt hittem ok, de 1xcsak mikor beszálltam a liftbe kiesett és a haver kint én bent s füles meg pattog forog és megállt keresztben az ajtó rés felett, én mozdulatlanná dermedve néztem míg a cimborám finoman kiemelte onnan és utána vettem rá fülkampót. ja kb 1 napos volt a cucc és igaz fele tán a Pro-nak de mázlim volt. Azóta vettem kisérleti jelleggel egy Pods utánzatot egy darabost, az elég ha nem hallgatok zenét, de azt sem érzem jobban maradósnak, így nem költöttem az eredetire, hiszen pont akkora az is és nincsen hozzá fülkampó, amit nem is szeretek. Hát ez van sajna.