Ugyonezen az eszkozon volt a modositas? Vagy egy olyan eszkozon, ami regebbi, es ott nincs meg TOTP tamogatas beepitetten?
Akkor elvileg párom Iphone 8-án (IOS 16) is meg lehet így csinálni ? Nem csak IOS 18-on ? Mert IOS 16-on is ott van már a “Kód beállítása”…
Kérhetek ezzel kapcsolatban segítséget?
Gondolom előszőr a másik autentikátorból ki kellett törölni, és újra beállítani a Jelszavak appban? Simán ment, törlés után egyből felhozza a Neptun a QR kódot megint?
Előre is köszi !
Elsőre nem szabad kitörölni, mert akkor utána már nem tudsz belépni.
Ha masik áuthentikátor appból ki tudod nyerni az eredeti beállító kódot, akkor hozzáadásnál kód beírásnál kell azt megadnod és még a másik authenetiátor is műköködik. Ez egy tizenpár karakteres kód, amit a qr kóddal olvasol be.
Ha nem tudod kinyerni az eredeti kódot, akkor újat kell igényelni bejelentkezes után.
Igen, iOS 15-tol letezik ez a feature, a “Jelszavak” alkalmazas az, ami most “uj”, viszont a funkcionalitas az maga regebb ota megvan.
Köszi! Google authenticator-ból ki lehet valahogy nyerni? Találtam valami transfer account-ot (ami ad QR kódot), de elvileg azzal egy másik eszközre lehet átvinni. Nekem viszont ugyanazon az eszközön kellene megoldani. Egyszerre meg nem hiszem hogy lehet 2 autentikátorban kód… Tudsz esetleg ebben segíteni?
Akkor esetleg ki lehetne egészíteni a cikket, hogy nem csak IOS 18-on megy…
a cikkben az iOS 18-ban elérhető Jelszavak appról van szó. nem másról.
Nem kötekedésképpen, de ez van a cikkben: “Az iOS 18-nál korábbi verziókon ehhez le kell tölteni egy megfelelő appot – de erről is szót ejtünk.”
Elvileg IOS 15-től felfele már nem lenne muszáj, vagy rosszul értelmeztem “Czo” válaszát?
Biztos lehet több authentikátorban kód, mi is így használjuk a családban.
Google Authenticatort sajnos nem ismerem.
Sziasztok!
Nem tudom mi történt, tegnapig működött mától viszont nem küld kódot a jelszavak beépített autentikátor. Mintha meg sem csináltam volna:
lehetséges, hogy ez egy másik jelszó? mert ennél ha megnézed, sem a jelszó, sem az ellenőrzőkód nincs ott. nincs egy másik ugyanezzel a névvel? tehát nem lehet, hogy ez egy duplikátum, és van egy másik, aminél ott van a jelszó és az ellenőrzőkód is?
Nincs sajnos, ez ugyanaz, csak 1 van.
A fotón nem látszik a jelszó, de ott van.
megvan még a QR-kód? mert akkor add hozzá újból. ha nincs meg a QR-kód, akkor a törlőkóddal tudod elvileg törölni a beállított kétfaktoros hitelesítést, és utána újból tudod igényelni az Ügyfélkapu+ azonosítást, amihez kapsz újból QR-kódot.
Köszönöm! A törlőkód megvan!
javaslom képernyőfotózni a QR-kódot majd, hogy hasonló esetben meglegyen. illetve érdemes lehet hozzáadni a kódot nem csak a Jelszavakban, hanem egy külső kódgenerálóban is.
Köszönöm! Kész is.