Új 27 colos iMac érkezett: Full HD kamera, True Tone, akár 128 GB RAM és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/05/uj-27-colos-imac-erkezett-full-hd-kamera-true-tone-akar-128-gb-ram-es-meg-sok-mas/

Tegnap, augusztus 4-én csak úgy a semmiből az Apple frissítette a 27 colos iMac-et néhány igazán izgalmas változtatással. Ahogy azt a WWDC-n ígérték, az Apple Silicon-ra való átállás nem azt jelenti, hogy nem lesz több Intel processzoros gép és most ezt igazolja is ez az új iMac, melyben továbbra is Intel chip van, igaz most…

Az Apple csodás újításokat hozott be, de nem tudom, hogy lennének-e sokan, akik kiadnának ennyit, amikor már ott a horizonton az Apple Silicon ígérete.

Én ezt elfogadom, de ez a silicon még 2 év, és ezután még 1-2 év mire minden app jól támogatott. Ergo silicon-t nem veszek a kövi 3 évben ami alatt az iMac árát 5x vissza keresem a munkámmal
Nyilván olyan munka amihez kell az iMac. Szóval én úgy gondolom a fenti mondat nem teljesen igaz :smiley:
Ezen kívül, aki most jó monitort szerete az iMac-et vesz, mert jobban megéri mint bármi más gép.

Ezt elobb is monthattak volna, 6 napja vettem egy iMac-et, de ha tudom varok meg… Azt lehet tudni hogy esetleg becserélik e? Ha jól emlékszem régebben volt vmi ilyesfajta dolog a iPad-dal.

hívd fel az Apple Támogatást, és kérdezd meg. https://apple.com/hu/contact

Ha maganszemelykent vasaroltad peldaul az apple.hu oldalon, akkor siman vegyel egy ujat, amire majd atkoltozol ha megerkezett. Ezutan pedig elve a 14 napos visszakuldessel, visszakuldod az elozot, aminek az arat szepen visszaadjak par heten belul.

1 kedvelés

UK-ban elek, es itt vettem az online oldalon, nem nagy a kulonbseg a regi es uj kozott, igy nem nagyon eri meg a macera vele valoszinuleg. De koszi a segítséget.

Melyik modelled van? Mert kiepitettsegtol fuggoen megerheti kicsereltetni. Egyedul az okozhat problemat, hogy a tarhely merete jelentosen csokkent amiatt, hogy mostantol csak SSD van a gepekben.

iMac 3GHz 6core Intel i5, 16GB 2667Mhz DDR4, Readeon Pro 570x 4GB, 1TB

Egyedi opciók miért nem elérhetőek a magyar oldalon? Pl. 512GBn-ál nagyobb SSD nem állítható be.

Szerintem ez csak egy bug. A headerek ott vannak, csak valamit elkettyintettek. Majd rajonnek es javitjak.