Új Animojik érkeznek az iOS 12.2-ben: zsiráf, cápa, bagoly és varacskosdisznó

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/02/05/uj-animojik-erkeznek-az-ios-12-2-ben-zsiraf-capa-bagoly-es-varacskosdiszno/

Még az iPhone X megjelenésekor debütáltak az Animojik, amiket mi azóta sem igazán használunk. :man_shrugging:t2: Persze elsőre viccesek, de azért a mindennapokban nem használjuk úgy őket, mint a sírva röhögő arcot. :joy: Az új Animoji karakterek egyébként mókásak, főleg a zsiráf, mellyel kifejezetten jól elmondhatjuk az érzéseinket. Nézzétek meg a videót róluk. New iOS 12.2…

Mindjárt összefosom magam, h ilyen dolgok érkeztek! :slight_smile: A tizen évesek biztos örülnek most! :nerd_face::nerd_face:

Ha összefosod magad, akkor a tizenévesek még jobban élvezik majd az egészet :smiley:

Azt senki sem tudja meg… :slight_smile: Így örök rejtély lesz, hogy mi történt… :roll_eyes::roll_eyes: De most komolyan, ki lesz boldogabb egy zsiráf miatt? Én nem… :roll_eyes::flushed:

Nekem elsőre viccesnek tűnt, de nyilván van egy csoport aki ezzel foglalkozik az Apple-nél és jól végzik a munkájukat, a másik csoport akik a hibákat javítják pedig nem. Lehet helyet kéne cserélniük. :smiley:

Ha kissé cinikus akarok lenni akkor hát ja, a konkurencia meg összehajtható telefonokat mutat be, értsd Xiaomi, Energizer(?!) meg ilyenek. Hol van már az úttörő korszak…

Nézd, a háttérben dolgozik a diagnosztika és nagyon jól tudják epölnél, hogy mire van igény. Ha azt látják, hogy a felhasználóknak tetszik a animoji mert sokat használják akkor fejlesztik, így működik a dolog. A célközönség ezek szerint nem Te vagy.

Hát az efféle fejlesztések engem sem érdekelnek. Ehelyett inkább pl a kamera funkciókat fejlesztenék bővítenek inkább.
Nekem nagyon hiányzik a 16:9 kép arányú fotó készítési lehetőség. Ezt valamiért az Apple nem támogatja sajnos. De ez csak egy a lehetséges értelmesebb fejlesztések sorában.
De ugye kinek mi fontos. Nem vagyunk egyformák szerencsére.