Új Apple bőrtokok a 13 és 15 hüvelykes MacBook Pro-hoz

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/09/uj-apple-bortokok-a-13-es-15-huvelykes-macbook-pro-hoz/

Amikor az Apple bemutatta a frissített MacBook Pro modelleket júliusban, új bőrtokok is érkeztek melléjük. Az áruk most sem túl pénztárcabarát, amin meg sem lepődünk, de talán az anyaga és az dizájnja mindent kárpótol. Az éjkék, a vörösesbarna és a fekete színekben kapható tokok hasonlóak a már korábban megjelent, 12 hüvelykes MacBookokhoz kiadott bőr kiegészítőkhöz. A…

És ez is annyit bír, mint a többi bőr cuccuk? :smiley:

Ez jó? Most komolyan ajándékba kellene adni hogy veszel ilyen gépet nem ennyi pénzért. Az egész nem kerül többe mint 5 ezer forint vicc ez az apple kezdek egyre jobban kiábrándulni. Semmi másról nem szól csak a lehuzásról egy bör telefontok is 2 honap alatt szétkopik és egy vagyonba kerül egyszerűen nem éri meg az árát.

Teljesen reális az ára. Sokkal többre számítottam. Simán megérne 149.990-et is.
Tényleg egy vicc az árképzésük. Gondolom végig kézzel varrják, ezért sok a selejt. Csak ez magyarázhatja ezt az árat. Esetleg egy most talált, egyben maradt mammut bőre az alapanyag.

Gondoltam megnézem mit írnak a leírásba. A Watch horrorárú (bár ha az anyag mennyiségét nézzük, azokhoz képest ez aprópénz :smiley: ) szíjainál olyan szép történeteket írtak le a kubai asszonyok p*aszőréről, itt meg csak odadobnak ennyit:
“Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja 15 hüvelykes MacBook Pródat.”

1 kedvelés

Akkor itt a válasz. Francia bőr. Gondolhatod hogy fájt egy-egy franciának, mire leszedtek róla egy ilyen tokra való bőrt.

Vicc. De cz-vel. Vicz! :smiley:

MacBooktok!!! :fist_right:t2:

2 kedvelés