Eredetileg itt jelent meg: Új év, új telefon: reflektorfényben a MagSafe-es kiegészítők - Szifon.com
Viszonylag hosszú ideig használtam az iPhone 11 Pro készüléket, így maga a MagSafe számomra 2022-ben érdekes, és nyilván ennyi idő alatt már “minden is” MagSafe-kompatibilis. Az alábbi cikkben az iKiegészítők jóvoltából mutatok be néhány 3-az-1-ben dokkolót, külső akkumulátort, és egyéb kiegészítőt, ami érdekes lehet MagSafe-kompatibilis készülékkel rendelkező tulajdonosoknak. A srácokkal kifejezetten odafigyelünk a magas minőségre…
Sziasztok! Engem az érdekelne hogy ezek a MaSafe-es kiegészítők rendelkeznek az RFID-val? és ha feltesszük a tokot vagy a telefont a töltőre akkor megjelenik a töltésgyűrű?
Megnézem, de ez miért fontos?
mert én azt gondolom hamár MagSafe-es a tok meg a töltő akkor jelenjen meg a töltés karika. megvettem a Pitaka MagSafe tokot meg a MagSafe slider 3in1 töltőt nagyon jó de ha már így hirdeti mindenki ráadásul a csomagoláson is a töltő karika jelenik meg akkor elvárnám ezért a pénzért hogy legyen karika. Ráadásul nem tudtam, hogy ez egy RFID miatt van (amit gondolom licencelni kell almából) ami benne van az eredeti tartozékokba. És az ikiegeszitok oldalán is minden ilyen termék ezekkel a fotókkal van fent. Nyilván gondolom a gyártó teszi így ezt fel, de én átverésnek érzem. 3 félét is rendeltem már és azt hittem hibásak mire kiderült az ok. Ennyi.
Most erre nem tudok mit mondani Pont mind1 milyen töltési mutatót látok, tölti pont. Sebesség van pont. Ennyi.
oké nem vagyunk egyformák…
van bármi más, 3rd-party adapter, amelyikre a készülék feldobja a töltésnél ezt az animációt? mármint én simán kinézem az Apple-ből, hogy ezt csak a saját adaptereikre dobja fel.
volt anno rendeltem az ikiegeszitok oldalról egyet egy ideig feldobta a lányom telefonján de már az sem. Mindegy csak kiváncsi voltam hátha…
ez meg akkor szintén azt igazolja szerintem, hogy az Apple tett azért, hogy csak a saját eszközére dobja fel, 3rd-party esetén meg ne.
Nekem az is tetszik a gyári tokon, hogyha rárakom a készülékre akkor olyan színű animációt játszik le. Ha ametiszt akkor ametiszt az animáció is
Sziasztok! Megrendeltem az egyik töltő állványt (Tech-Protect A9), melyet a cikkben ajánlottatok. Első ránézésre egész szép. Sajnos a LED körül kifehérdett ragasztó látható, ami a LED -et is borítja, szinte alig látszik mikor világít. Továbbá pár mérést is végeztem a teljesítmény felvételről. Itt még nagyobb csalódás ért, max. 8.7W -ot sikerült leadnia egy 20% -on lévő iPhone 12 PRO töltése során. Ez nagyon gyenge. Azt hittem ennyiért elvárhatom, hogy amit megadnak specifikációkat, legalább azt hozza. Mindenki levonhatja a következtetést.
Az hogy a LED szar, csere. De mutass már képet erról, hogy lassabban ad le.
Ez valóban annyi, nekem is van itthon valahol egy ugyanilyen USB-C-sem megfogom neked nézni. Köszönöm az információt!
Sajnálom, mert tényleg meglehetősen esztétikus cucc, valóban az asztalomon nagyon jól mutatna.
Az óránál a dobozban lévő kábellel pedig ezt mutatja:
Annyit megteszel, hogy lefotózod milyen adaptert használsz hozzá ami a 220-ba van bedugva?
Illetve másik vezeték nélküli töltővel felvesz többet?