Új év, új telefon: reflektorfényben a MagSafe-es kiegészítők

Eredetileg itt jelent meg: Új év, új telefon: reflektorfényben a MagSafe-es kiegészítők - Szifon.com

Viszonylag hosszú ideig használtam az iPhone 11 Pro készüléket, így maga a MagSafe számomra 2022-ben érdekes, és nyilván ennyi idő alatt már “minden is” MagSafe-kompatibilis. Az alábbi cikkben az iKiegészítők jóvoltából mutatok be néhány 3-az-1-ben dokkolót, külső akkumulátort, és egyéb kiegészítőt, ami érdekes lehet MagSafe-kompatibilis készülékkel rendelkező tulajdonosoknak. A srácokkal kifejezetten odafigyelünk a magas minőségre…

Sziasztok! Engem az érdekelne hogy ezek a MaSafe-es kiegészítők rendelkeznek az  RFID-val? és ha feltesszük a tokot vagy a telefont a töltőre akkor megjelenik a töltésgyűrű?

Megnézem, de ez miért fontos?

mert én azt gondolom hamár MagSafe-es a tok meg a töltő akkor jelenjen meg a töltés karika. megvettem a Pitaka MagSafe tokot meg a MagSafe slider 3in1 töltőt nagyon jó de ha már így hirdeti mindenki ráadásul a csomagoláson is a töltő karika jelenik meg akkor elvárnám ezért a pénzért hogy legyen karika. Ráadásul nem tudtam, hogy ez egy RFID miatt van (amit gondolom licencelni kell almából) ami benne van az eredeti  tartozékokba. És az ikiegeszitok oldalán is minden ilyen termék ezekkel a fotókkal van fent. Nyilván gondolom a gyártó teszi így ezt fel, de én átverésnek érzem. 3 félét is rendeltem már és azt hittem hibásak mire kiderült az ok. Ennyi.

Most erre nem tudok mit mondani :smiley: Pont mind1 milyen töltési mutatót látok, tölti pont. Sebesség van pont. Ennyi.

oké nem vagyunk egyformák…

van bármi más, 3rd-party adapter, amelyikre a készülék feldobja a töltésnél ezt az animációt? mármint én simán kinézem az Apple-ből, hogy ezt csak a saját adaptereikre dobja fel.

volt anno rendeltem az ikiegeszitok oldalról egyet egy ideig feldobta a lányom telefonján de már az sem. Mindegy csak kiváncsi voltam hátha…

ez meg akkor szintén azt igazolja szerintem, hogy az Apple tett azért, hogy csak a saját eszközére dobja fel, 3rd-party esetén meg ne.

Nekem az is tetszik a gyári tokon, hogyha rárakom a készülékre akkor olyan színű animációt játszik le. Ha ametiszt akkor ametiszt az animáció is :slight_smile:

Sziasztok! Megrendeltem az egyik töltő állványt (Tech-Protect A9), melyet a cikkben ajánlottatok. Első ránézésre egész szép. Sajnos a LED körül kifehérdett ragasztó látható, ami a LED -et is borítja, szinte alig látszik mikor világít. Továbbá pár mérést is végeztem a teljesítmény felvételről. Itt még nagyobb csalódás ért, max. 8.7W -ot sikerült leadnia egy 20% -on lévő iPhone 12 PRO töltése során. Ez nagyon gyenge. Azt hittem ennyiért elvárhatom, hogy amit megadnak specifikációkat, legalább azt hozza. Mindenki levonhatja a következtetést.

Az hogy a LED szar, csere. :slight_smile: De mutass már képet erról, hogy lassabban ad le.

1 kedvelés

Ez valóban annyi, nekem is van itthon valahol egy ugyanilyen USB-C-sem megfogom neked nézni. Köszönöm az információt!

1 kedvelés

Sajnálom, mert tényleg meglehetősen esztétikus cucc, valóban az asztalomon nagyon jól mutatna.
Az óránál a dobozban lévő kábellel pedig ezt mutatja:

Annyit megteszel, hogy lefotózod milyen adaptert használsz hozzá ami a 220-ba van bedugva?
Illetve másik vezeték nélküli töltővel felvesz többet?

Baseus 65W QuickCharger

1 kedvelés