Új iPadekről érkezhet hamarosan sajtóközlemény – frissítve: iPad 10,9" és M2 iPad Pro!

Tim Cook tweetje után az Apple Store is átment a “Hamarosan újra nyitunk.” állapotba, ami arra utal, hogy külön esemény nélkül érkezhetnek új iPadek, amelyekről hamarosan írunk is, ha kiderül, miről tesz közzé sajtóközleményt az Apple, hiszen keynote-ot nem hirdetett mára.

The possibilities are endless. #TakeNote pic.twitter.com/msmJg865tr

— Tim Cook (@tim_cook) October 18, 2022

Te mire számítasz iPad fronton?

Már meg is jött, az új iPad Pro M2, ahogy lehetett sejteni, mert időszerű volt.

Itt is vannak az új modellek:

Egyúttal az is kiderült, hogy az iPadOS 16(.1), és a többi frissítés október 24-én érkezik.

Kicsit megszaladt az árazógép úgy látom.

igazából itt megint a dollár-euró-forint árfolyamváltás lesz az, ami dob az áron, pláne ameddig ilyen sokat ér épp a forint ezzekkel szemben. :frowning:

Jó hát igaz ami igaz, nem túl acélos a forintunk, de ha jobban belenézünk, az USA igyekszik ellehetetleníteni az EU-t és az eurot is és az EU meg minket, mert nem pucsítunk nekik mindenért. :face_vomiting:

Ez is jó, mert a Pro-ba az M1 is túl elég, az új iPad meg kapott egy már bottal járó “új” procit, persze az az “olcsó” tablet, de legalább a 15-öst megérdemelte volna szvsz, na mindegy.

Ez egy dolog, nyílván van ebben egy brutális drágulás.
De igazából a 10. gen iPad kurva drága úgy, hogy az a 9. utódja, amit (dollárban) változatlan áron piacon hagytak. Tulajdonképpen lecserélték a 10 (?) éves dizájnt egy pár évesre és ennyi az újdonság. Erre azért erősnek érzek egy 120 dolláros emelést…