Új módon jelenhetnek meg az Instagram posztok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/29/uj-modon-jelenhetnek-meg-az-instagram-posztok/

Óriási port kavart az interneten az Instagram legújabb változtatása, ami a posztok megjelenését érintette. Októberben már lehetett híreket olvasni arról, hogy szokásos kis felhasználói bázisnál az Explore fülön már nem a szokásos görgetős módon jelentek meg a posztok, és ez ha beválik, a képfolyamra is átköltözik ez a mód. Az Instagram a 8 éves létezése…

Nekem sajnos nem volt lehetosegem kiprobalni eztaz uj platformot, de az elmondasotok alapjan nagyon nekem sem tetszene :slight_smile:
Amugy a hirdetesekkel kapcsolatban, nalam mar kicsit kezdik kiverni a biztositekot. Pl annak idejen azert szoktam le a TV nezesrol, mert nem volt kedvem az atlag 10perc erdemi resz utan 20perc reklamot nezni. Na pl a youtube ezt totalba elkezdte igy csinalni, az insta meg hagyjan, ugye nincsenek kotelezo ad-ok. Tele van egy 10perces video 13masodperces reklammal, es minduntalan megszakitja a videot. Ennek is az lesz szerintem a vege, hogy vagy mindenki szepen felrerakja a youtube-ot, vagy 3rd party appot fog hasznalni, vagy mindenki telepakolja a bongeszoket adblockerekkel, mind1 ki hogy csinalja de ugyanaz lesz a vege. Es en remelem is hogy ez lesz a vege. Ha adnanak lehetoseget, hogy mondjuk fizessek havonta 3eurot a reklammentessegert, akkor nem jarna a szam, de igy ilyen teren mar total atvettek a user felett a hatalmat.

Sziasztok!

A cégek kapzsisága fogja tönkretenni őket! Hihetetlen, hogy mi lett a trend a világban! Mindenből vegyük ki az összes pénzt az se baj, ha a felhasználók elpártolnak, majd emeljük az árakat reklám mennyiségeket és akkor megvan a rekord bevétel!

Pl: Apple, intel, memória gyártás, instagram, facebook, ugyan ennek a mesengere, autó ipar!

Persze most sok mindent ide vettem, de ez a trend, számomra könnyű megérteni miért tőrnek előre a kínai gyártók, mondjuk azért, mert nem ész nélkűl áraznak. Ennek a megállításához semmi nem kéne csak az árakat nem 100% haszonnal kéne kiszámolni hanem 50% (a fejlesztéseken ezeket amúgy is megspórolják már rég hisz innováció egy nagy 0!)

Üdv a piacgazdaságban.

Btw, a kínaiak is csak addig olcsóak, amíg el akarnak terjedni, miután elérik a szükséges támogatói bázist ők is emelnek. Lásd Huawei, Xiaomi