Újabb emojik érkeznek ősszel a Unicode 12-es változatának köszönhetően

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/26/ujabb-emojik-erkeznek-osszel-a-unicode-12-es-valtozatanak-koszonhetoen/

Az Apple az Emoji Világnapja alkalmából közzétett néhány olyan emojit a sajtóközleményében, amelyek ősszel érkeznek majd meg az Apple rendszereibe is a Unicode 12-es szabvány keretein belül. Több új, párkapcsolati hangulatjel érkezik, de a fogyatékkal élőkre is gondolt a Unicode Konzorcium. Az Apple most csak néhány emojit tett közzé, várhatóan még több fog érkezni ősszel.…

Ez nagyon pc. :face_vomiting:

Hogy változott a világ.

Több energiát fordítanak az emojik grafikai megjelenítésére, amiket úgyis csak kicsiben látunk, mint az Apple az operációs rendszer ikonjaira. :face_with_raised_eyebrow: Ezért most az apró emojik olyan részletességgel vannak kidolgozva mint az alkalmazás ikonok még a 6-os iOS idején. :grin:

ha az Apple nem rajzolgatna kis képecskéket az új karaktereknek, azok attól még ott lennének, hiszen a mögöttes szabvány, a Unicode frissül ilyenkor:

Jó lesz ez! Én azt szeretném ha lenne a billentyűzet beállításokban egy olyan opció amivel állítani lehetne a gyakran használt :rofl::ok_hand:t2:-k számát. Jó lenne feljebb húzni. Nagyobb lenne táblázat.

Nekem pont tegnap kellett volna egy waffel emoji, de nem volt. Matricát kellett letölteni. :slight_smile:

A legtöbbnek tök mindegy hányszor írjátok ide le, hogy ez csak egy az appletől független szabvány és nem erre pocsékolják az idejüket, sosem tudják értelmezni az olvasott szöveget. Azt hiszem ez is a dislexia egyik válfaja . :grinning: (emlékezzünk csak az iphone csere akcióra a T-nél cikkre régebben)

De szerencsére te mindig itt vagy gunar…