Újabb funkció késik: csoportos FaceTime

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/15/ujabb-funkcio-kesik-csoportos-facetime/

Nemrég írtam egy cikket arról, hogy az Apple egyes termékei sokszor több mint fél évet is késhetnek, és ez jóformán szokásává vált a cégnek. Mostanság azonban már nem csak a hardveres, hanem a szoftveres újdonságokat is elnapolja az Apple, ami azért elég kellemetlen tud lenni. Ahogy írtuk is, a legfrissebb, időközben visszavont béta changelogjában közölte, hogy…

de kb 3-4 hét van még a következő keynote-ig addig nagyon gyorsan össze kéne kapják magukat, mert annyi újdonság azért nincs a 12-ben hogy ezt ne lehetne stabilabb rendszerré kovácsolni amikor jól kezdték most meg egyre szarabb. Mit használnak a fejlesztők, hogy nem tesztelik rendesen note 9-et? De tényleg!!

Semmi gond az iOS12 bétákkal, külön dícséretes, hogy idén több általam felvett hibajegynél visszacsekkoltatták, hogy javult-e az új betakban.
Nagyon stabil a rendszer, napi használatban semmi probléma nincs vele.
Gondolom az utolsó visszavont release mondatja ezt veled…

én is használom ipad pro-n van fent és vannak azért még bajai. pl a safari nem egyszer befagy mint a gerely de még a mail kliens sem az a full stabil. na meg most a face time az egész cég olyan mintha nem lenne vezetője és szét akarna esni. Nézd meg bemutatnak mindig valamit majd közlik, hogy késik kiadnak egy terméket amiről kiderül hogy hibás és megmagyarázzák miért nem hiba majd dobnak egy gyors frissítést ami valamennyire javítja a hibát de nem lesz teljesen tökéletes és mindezt egy zsák pénzért amit mi fizetünk ki fanatikus barmok.

a béta 7, meg előtte a fejlesztői béta 6 is… csak rosszabb lett ezzel a két builddel, mint amilyen a béta 5 volt.

Akkor tök más funkciókat használunk, mert nekem semmi gondolm vele.
Ami volt az a GPS volt, az meg megjavult.

1 kedvelés

A legelső beta-tól kezdve mindegyik fennt volt az iphone 5S SE és iPad Mini 2-ön, mindegyiken szuperűl működik. Az ipad-em újra használható, nem csiga lassú mint ios11 -el.
Mindig is tettem fel beta-kat, de soha nem voltak még ilyen stabilak mint az ios12 verziói.

Én is az első óta tolom fel mindig a beta-kat és a 6-os éhes lett, a 7-es eddig csak annyi, hogy az első indulás után csinált pár anomáliát, restart és azóta ok. (SE és 5S) A gáz akkor lesz, ha majd az új vasakon nem lesz tuti!

mit kívánt? :joy::joy::joy:

Tőőőtést de sokat, du már tölteni kellett vele, a beta 7 kicsit kevésbé eszik, de az előttiek 4-5 voltak jók ebben eddig.

nem baj, itt a béta 8

Csak a Waze CarPlayt tegyék bele, a többi nem érdekel :smiley: