Újabb információk a 2018-as iPad Pro-ról!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/09/ujabb-informaciok-a-2018-as-ipad-pro-rol/

Már az iOS 12.1-es bétában is megerősítésre került az, hogy az Apple még idén tervez egy újabb eseményt, ahol bemutatja a következő generációs iPad Pro-kat! Az Apple már elég régen frissítette a Pro szériát, így idén muszáj lesz neki lerakni valamit az asztalra, ami a pletykák, illetve a legújabb információk szerint komoly frissítés lehet. Azt…

Kérdés, hogy ez a vékony káva - ami egyébként rohadt jól néz ki - mennyi lesz “hasznos”. Mert ugye egy táblagépet a kézben nem lehet úgy tartani mint egy telefont, emiatt a képernyőt fogom folyamatosan tapizni hüvelykujjal. Vagy?

1 kedvelés

Vagy lesz egy hüvejkujj formájú noccs az egyik rövid és az egyik hosszú oldalon. Így külön jobb- és balkezes gépet is lehet majd venni. :joy:

1 kedvelés

Ezt a noccs vicc kategóriát teljesen felesleges bele rakni, ebbe minek ??
Inkább azt kene újításként megcsinalni, hogy 2x gyorsabb processzor legyen benne 4 szer gyorsabb SSD 1tb alap, 16gb ram.
A kijelző mérete pedig 16 col…
De ezt én most munka miatt írtam, mert ilyen tábla gépen már hatékonyan lehetne dolgozni…
És mindezt max 400 ezer Ft-ért.
Na akkor már lehetne rá azt mondani, hogy ez tényleg verhetetlen…

Milyen árat tippeltek ? Honnan fog indulni? 380e?

Szerintem is brutális ugrás lesz. A mostani Prokat tuti nem teszik 200ezer alá így csak jóval fölé tudnak lőni…

A pletykák azt rebesgették, hogy az iOS 13 lehet a legkorábbi olyan nagy update, amikor megint az iPad (Pro)-ra koncentrálnak. (iOS 11: sok új multitasking feture, 12: stabilitás és performance, 13: talán, de lehet, hogy 14 lesz az inkább). Én továbbra is ezt valószínűbbnek tartom, mint hogy még idén kitolnak valami cuccot. Max kapunk egy bemutatók a készülő újdonságokról, valami várható 2019-es megjelenési dátummal. A 2017-as Pro még mindig igen erősnek számít, az androidos konkurencia max multimédia terén közelíti meg, de irodai/alkotói/kvázi-laptopot-kiváltó funkciók terén még nem. Tim Cook logikája szerint úgy időzítik a nagy fejlesztéseket, amikor szorongat a konkurencia. Éppen ezért idén az olcsó iPad-et nyomták inkább és nem a Pro-t. Meg a Mojave-t a MacBook-hoz (több-kevesebb sikerrel).

A Pro-ból nekem most az erősebb Bionic processzorok hiányoznak a Neuron képességek miatt. Egy A11X vagy A12X jó lenne pl. gyárilag támogatott kézírás felismeréshez, ami megérne egy Pencil upgrad-et is.

Na ez nagyon királyul néz ki! hogy nem notchos, az külön jó! mondjuk ujjlenyomatolvasó nekem hiányzik belőle. jó lenne már a jövő hónapban megjelenne. az áráról nincs hír?