Újabb információk a várva-várt AirPower töltőpadról

Originally published at: https://szifon.com/2018/06/21/ujabb-informaciok-a-varva-vart-airpower-toltopadrol/

Az Apple még 2017 év végén, tehát több mint fél éve mutatta be az AirPowert, ami a cég saját vezeték nélküli töltő állomása. Alapjában véve nem vagyunk kibékülve az iPhone-ok vezeték nélküli töltésével sem. A gyorsabb töltéshez továbbra is specifikus cégek specifikus termékei kellenek, bármilyen 7,5W-os töltőt “nem eszik meg” az iPhone, nem veszi fel…

Én várom, rühellem hogy mindent külön-külön kell dugdosni. Itthon az ára szerintem 30K lesz. Ki fogad velem?:sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye:

Nemrég 299 euróról volt szó, az elég betegnek tűnt :smiley:

1 kedvelés

LOL. akkor inkább dugdosok mindent, Airpods, Watch, szifon… :sunglasses::joy: Mac-hez is jó lenne, le teszem egy 30x30-as lapra és tőlti. 200ezerért​:joy:

2 kedvelés

Én rendeltem egy ilyet (https://www.aliexpress.com/item/Qi-Wireless-Charger-For-iPhone-X-8-plus-ROCK-Fast-Charging-Docking-Wireless-Charger-for-Samsung/32834208118.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dspkKuZ) kemény 20 dollárért tökéletesen működik, elvileg tudja a gyors töltést de az  miatt ugye nem, de őszintén pont nem is érdekel ott van az éjjeliszekrényen és reggelre feltölti mindig:-)) Kicsit kezdem unni azt hogy minden pénzt a telefonon ipad-en és tartozékain akarnak megkeresni a mac meg már jó ideje le van tojva. De abban sem vagyok biztos, hogy szeptemberben akarok fizetni újra fél millát egy telefonért hanem pl a feléért veszek egy konkurens terméket 11 év után.