Újabb szivárogtatókat szólított fel az Apple a tevékenységük befejezésére

Eredetileg itt jelent meg: Újabb szivárogtatókat szólított fel az Apple a tevékenységük befejezésére - Szifon.com

Steve Jobs már a kezdetektől fogva fontosnak tartotta, hogy fejlesztési vagy tesztfázisban lévő Apple termékekről a megjelenés előtt a lehető legkevesebb információ jusson ki a kíváncsiskodó felhasználók és újságírók felé. Ez a törekvésük az internet rohamos fejlődésével egyre nehezebben lett tartható. Kang, Joe Prosser, L0vetodream, Ben Geskin neve ismerősen csenghet az Apple híreket követő olvasók…

Én nagyon unom a pletykákról megjelenő cikkeket, nyilván átugorja őket az ember, de akkor is tele van velük a feed. Szóval nem érne nagy veszteség ha nem lenne több.

1 kedvelés

Én nem unom a pletykákat, de engem is zavar. Sokszor már semmi újat nem mutat az Apple esemény és ez szomorú.

2 kedvelés

Szerintem macska egér játék ez! Legfeljebb új nevet talál ki magának és ugyan úgy szívárogtat tovább! Vagy eladja egy haverjának, és ő szivárogtat… De a trend az az, ha az iPhone-t nézzük, hogy kicsit jobb kamera, esetleg a LIDAR fejlődik, gyorsabb proci, gyengébb akksi vagy ugyan az marad, jobb kijelző, tavaly ellőték a G5öt, mivel gáz lett volna nem beletenni! Így ez a rész sem fejlődik. És talán kijelző alatti ujjlenyomat olvasó… Most egy darabig nem lesz design váltás, így csak esetleg a gombok helyzete variálodhat… És ebbe ki is merült az újítás… :grinning::grinning: Most én is szivárogtattam… 🥸:nerd_face::nerd_face::nerd_face:

1 kedvelés

sajnos az Almás oldalak is nagy lovat adnak a szivárogtatók alá, egymást taposva igyekeznek a mindenféle híreket lehozni, így kereslet-kínálat találkozik
csak egyvalaki jár rosszul: a végfelhasználó, tőle elveszik az újdonságok élményét

Na igen, arról nem is beszélve, hogy a mindenhova kitett ilyen-olyan tutinak tűnő infók miatt várnak is valami számukra pont tökéleteset, de nem az jön amit jósolnak és csalódás ér sok embert emiatt. lsd: az SE2-t mikor mindenhol olyannak jósolták ahogy most a 12 mini kinéz, erre jött az valami öszvér megint és ráadásul hazavágta a 12 mini eladásait is részben.

1 kedvelés