Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet!

Eredetileg itt jelent meg: Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet! - Szifon.com

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül. 2019-ben valamiért kihagyta az Apple az újévköszöntő kihívását, de ilyet már máskor is láttunk, mert például…

Most ez komoly? Egyre gázabb cikkek kerülnek ki lehet kicsit el kéne gondolkodni :smiley:

minden egyes Apple Watch kihívásról van cikk, ergo nem igazán értem, mi a probléma számodra épp most.

de előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy vendég bloggerként megmutasd, szerinted milyennek kellene lennie egy cikknek.

1 kedvelés

Csak kritizálsz, jobbat nem tudsz…

@OMEGAfan nem baj, legalább megint kiadtad magadból, mint ahogy mindig. remélem, így már könnyebben indul a napod. persze ha meg nem lenne róla cikk, akkor meg az lenne a baj.

de akkor hajrá, küldd be vendég bloggerként a saját változatodat, mutasd meg mindenkinek, te mire vagy képes, ha neked a fenti cikk nem felel meg. érdeklődve várom.

Hello. Valaki tud rá megoldást hogy ne csak a telefonban lássam a különleges kihívás díjakat de órán is rajta legyen? Valamint ha be van kapcsolva ezekről az értesítés miért nem kapom meg🥴 Ui: 13pro és WatchS4
Előre is köszönöm