unc0ver semi-tethered jailbreak iOS 12.1.2-es támogatással


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/04/unc0ver-semi-tethered-jailbreak-ios-12-1-2-es-tamogatassal/

Az unc0ver nem most jelent meg, de az iOS 12-es támogatás viszonylag új benne, és jelenleg az iOS 12.1.2-vel bezáróan képes jailbreakelni az A8X-A11-es processzort használó készülékeket. Ezt ismét a Cydia Impactor használatával lehet feltenni. Az új jailbreak használata továbbra is jelentősen eltér a mondhatni “klasszikus”, egygombos megoldásoktól, mert most is szükség van hozzá egy…


#2

Szerencsére nem kell hozzá cydia impactor. Töltsétek le webről az ignition.app -ot és azon belül már tudjátok is telepíteni a jailbreak-et. Nem kell hozzá tanusitvány és apple id sem.
Hibátlanul működik a jailbreak és a cydia is. Én már több tweak-et is használok.


#3

az IPA használatával való telepítéshez bizony kell a Cydia Impactor. és azzal legalább biztos lehetsz abban is, hogy a jailbreak nem tesz fel semmi mást.


#4

Régen én is nagy jb fan voltam de mára beláttam hogy semmi olyan komoly extrát nem lehet már találni ami megérné a biztonsági kockázatot. Esetleg egy hívás rögzítőt meg egy torrent klienst bevállalnék de más nem nagyon és ezek nélkül is el vagyok.


#5

Ha beszerzel egy Synology NAS-t akkor annak van egy DS GET nevü alkalmazása iOS-ra ami kezeli a torrenteket. Ncore-ról (vagy bárhonnan) simán meg tudod nyitni vele a torrentet és a NAS-ra letölti. Utána ha igény van rá akkor a DS FILE nevü alkalmazással akár le tudod játszani távolról. És persze a torrenttel sem kell foglalkozni mert a NAS szépen csendben a háttérben tölti visszafele. A beállítások lehetősége meg határtalan (feltöltési sebesség, feltöltés időtartama, idő letelte után mit csináljon a torrenttel, stb…) Szóval csak ajánlani tudom. Egy olcsóbb Synology NAS is vígan ellátja ezt a feladatot.


#6

úgy írod, mintha a torrent klienshez kéne egyáltalán JB. Hát nem kell kb 5-6 éve


#7

Persze az olcsóbb is, de érdemes egy komolyabbat venni és akkor évekig mindent tud majd amit esetlegesen kihoznak és több lesz tőle a NAS-od. Egy DS718+ már jó választás, vagy kicsit komolyabb ha sok hely kell a 918+ és alig kerül többe. Az meg aztán szinte mindent tud.


#8

Eur nem igazán értem, hogy honnan tudod letölteni?!


#10

Ahhoz hogy magán az iPhone-on torrentet tölts le kell a jb. Kizártnak tartom hogy te jb nélkül torrentet tudjál letölteni az iPhoneodon…


#11

szerintem arra gondolt, hogy sideload módszerrel raksz fel rá IPA-t (akár X oldalon keresztül közvetlenül, akár Cydia Impactorral), amit így nem az App Store-ból töltesz le, és így lehet olyan funkcionalitása, ami az App Store esetén egyébként nem lenne megengedett.


#12

Huhh, nekem már nagyon régóta rajta van a telefonomon a DS GET és hibátlanul működik is. Valószínű azért nem tudtam erről mert nem kellett telepítenem az elmúlt 2 évben :slight_smile:
Minden esetre így hogy meg telómon rajta van így működik. Pont tegnap este használtam.
Nincs is helyette más alternatíva? Már csak azért is mert rohadtul szeretek így tölteni (nem kell gépet bekapcsolni) és szarul esne ha nem lenne. :smiley:


#13

Egyáltalán nem kell jailbreak a torrenthez telón! Kismilló módon fel lehet tenni, pl Tutu, azon belül meg Transmission torrent. Annyi, hogy lehet nem mennek már ezek mostanában, mert kiderült ugye, hogy a tanúsítvánnyal trükköznek, de nekem kb egy hónappal ezelőtt még ment a Torrent és nem volt soha jailbreakelve a telóm.

Szerk: felraktam, no jailbreak