Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja

Eredetileg itt jelent meg: Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja - Szifon.com

Újabb biciklis kütyüvel folytatom a megkezdett sorozatomat. A telefontartó és az okospumpa utána egy igazán különleges terméket hoztam el nektek, mégpedig egy okos bukósisakot. Az egész sorozatot lényegében ezért kezdtem el, hogy egyszer kipróbálhassam a Unit1 Faro névre hallgató sisakját és bemutathassam nektek. Most már majdnem kimondhatom, hogy két éve szinte a városban mindenhova biciklivel közlekedek,…

Nagyon fájt olvasni ezt a sok “stílus” meg “túl sportosak” szöveget. Ez kvázi egy életvédelmi eszköz. Leszarom, hogy néz ki. 25 éve, ha csak a sarokra megyek ki, akkor is felveszem.

1 kedvelés

Nagyon menő, de 125 rugóért nekem ez K soknak tűnik.

Arrol nem is beszelve hogy minden jelentosebb sisak gyartonak van ma mar ilyen stilusu sisakja, abus, poc, giro, smith…szoval nem csak sportosak leteznek.

1 kedvelés

Egyszer estem el úgy, hogy a hátamra érkeztem, szépen kigördülve az esést. De a fejem kb. 3 centire suhant el egy bazalt kockakő mellett. Ha azt találom el… Azóta mindig, mindenhova csak sisakban. A lehorzsolt bőr meggyógyul, a csont összeforr, de a fejed mindenképp védeni kell.

1 kedvelés

Az ár elfogadható. Egy Oakley sisak kerül ennyibe. Puritán ehhez képest. Az a baj, hogy az irányjelző nem felel meg a KRESZben foglaltaknak. Tehát jogilag ugyan úgy kellene kézzel jelezni. Mivel egy esetleges helyzetben alul maradnának a vitában. Ez nagy kár! Amúgy nekem 10/10⭐️