Úszás az Apple Watch-csal


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/24/uszas-az-apple-watch-csal/

Az Apple Watch Series 0 bemutatásakor még nem volt vízálló az óra, azonban rá 2 évre már az Apple “meg tudta oldani”, hogy végre úszásra is használható legyen az Apple Watch. 2017-ben rengeteget használtam az órát úszásra, 2018-ban ugyan lebzseltem, de idén ismét tervben van, hogy az órával fogok edzeni és nálam az úszás rendkívül…


#2

Tehát akkor összességében nem érdemes úszni vele, mert ahogy a címben is írtátok, az apple watch csal :smiley: (bocs, ha nagyon off akkor töröljétek)


#4

jaa megértettem :smiley: még reggel van ehhez @pAnk


#5

Én kipihentem magam :smiley:

És ha már tenger, a sós vizet mennyire tolerálja? Van erre vonatkozó infó valahol, esetleg én voltam csak figyelmetlen eddig?


#6

Nincs semmilyen baja vele, úgy emlékszem még a cikkbe is beleírtam:

Az Apple Watch a Series 2-től az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenni őket, ha sekély vízben, például medencében vagy a tengerben úszunk, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülünk velük.


#7

tengervíz után a só miatt érdemes leöblíteni rendesen az órát, más teendőt igazából nem igényel.


#8

Eleg sok eszkozt probaltam mar az uszas monitorozasara tobbek kozott series 3at is. Hogy oszinte legyek eleg jol hasznalhato de mondjuk a Swimmo markaju kimondottan uszoknak keszult oranak a nyomaba sem er. Ha valaki csak pancsikol akkor arra jo az Apple ora de ha mar kicsit komolyabban veszi az uszast akkor mindenkeppen Swimmo a jobb valasztas. Igaz az ara nem olcso mert olyan 60 korul mozog (ebayrol hasznaltan olcsobban beszerezheto) de olyan dolgokat tud amiket egy apple watch nem. :slight_smile: Es igazabol nem is kell neki tudni bar gondolom egy keves erofeszitessel az apple oldalarol akar tudhatna is. :slight_smile: