Úszás az Apple Watch-csal

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/24/uszas-az-apple-watch-csal/

Az Apple Watch Series 0 bemutatásakor még nem volt vízálló az óra, azonban rá 2 évre már az Apple “meg tudta oldani”, hogy végre úszásra is használható legyen az Apple Watch. 2017-ben rengeteget használtam az órát úszásra, 2018-ban ugyan lebzseltem, de idén ismét tervben van, hogy az órával fogok edzeni és nálam az úszás rendkívül…

Tehát akkor összességében nem érdemes úszni vele, mert ahogy a címben is írtátok, az apple watch csal :smiley: (bocs, ha nagyon off akkor töröljétek)

jaa megértettem :smiley: még reggel van ehhez @pAnk

Én kipihentem magam :smiley:

És ha már tenger, a sós vizet mennyire tolerálja? Van erre vonatkozó infó valahol, esetleg én voltam csak figyelmetlen eddig?

1 kedvelés

Nincs semmilyen baja vele, úgy emlékszem még a cikkbe is beleírtam:

Az Apple Watch a Series 2-től az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenni őket, ha sekély vízben, például medencében vagy a tengerben úszunk, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülünk velük.

tengervíz után a só miatt érdemes leöblíteni rendesen az órát, más teendőt igazából nem igényel.

Eleg sok eszkozt probaltam mar az uszas monitorozasara tobbek kozott series 3at is. Hogy oszinte legyek eleg jol hasznalhato de mondjuk a Swimmo markaju kimondottan uszoknak keszult oranak a nyomaba sem er. Ha valaki csak pancsikol akkor arra jo az Apple ora de ha mar kicsit komolyabban veszi az uszast akkor mindenkeppen Swimmo a jobb valasztas. Igaz az ara nem olcso mert olyan 60 korul mozog (ebayrol hasznaltan olcsobban beszerezheto) de olyan dolgokat tud amiket egy apple watch nem. :slight_smile: Es igazabol nem is kell neki tudni bar gondolom egy keves erofeszitessel az apple oldalarol akar tudhatna is. :slight_smile: