Utángyártott akkuval 0W töltést mutat a coconutBattery

Sziasztok!
Most lett cserélve a régi SE-m akksija egy utángyártottra.Veszi a töltést, CoconutBattery lát is minden adatot, de azt mutatja hogy 0 Wattal tölti. Ez normális utángyártott akksinál, vagy elszabtak valamit?
(egy olyan szervízben cerélték akiket ti is szoktatok ajánlani)
Köszönöm ha valaki válaszol!

lehet az akkumulátor elektronikája miatt, de nem vagyok biztos abban, hogy egyszerűen nem csak a coconutBattery vacakol-e, már ha macOS Monterey-en nézed. nekem például azt mutatja, hogy a készülékemen 108 GB van használatban, miközben ténylegesen csak 27,3 GB. a töltésnél mondjuk jelzett ilyen 3,x W körül, miközben szerinte amúgy 13 W-os töltőre volt dugva, noha a MacBook Pro-ba dugtam csak be, de ha már a szabad helyet is majdnem pont fordítva jelzi, mint a tényleges, akkor azért vannak problémák. ha tölt rendesen, akkor ennyi.

Köszi a válszt!
Nem, ezen a gépen (egy régebbi Inteles Mini még 10.12 van)

iOS-en is olyan elbaszott a szabad hely jelzese/szamolasa, mint jopar eve macOS eseten. A purgeable teruletet a felhasznalt API hol figyelembeveszi, hol nem. Nalam pl az Xcode szerint 3.32 GB ures hely van, a telefon About ablaka szerint, 7.39 GB, a coconut szerint viszont a 64-bol 51 foglalt. Elinditva a “Files” alkalmazast pedig azt latom, hogy 4.37 GB szabad. Mindezt 1-2 percen belul. Szoval, a fene se tudja, hogy melyik ertek a tenyleges szabad kapacitas. Az AppleTV is ugyonigy mukodik. Nekem ott is az Xcode mondja a legkevesebb szabad tarhelyet, szoval gyanitom, hogy az Xcode a tenylegesen maximalisan szabad kapacitast mutatja, amely fizikailag tenyleg rendelkezesre all.

A toltes jelzesere is van API, ami abban visszajon, az egyezik azzal a szammal, amit a telefon syslogjabol banyaszhato ki.

Szoval en nem feltetlen irnam le.