Üzenetek mentése, másolása

Sziasztok !
Hogyan tudom az SMS-ket lementeni számítógépre vagy másolni androidos készülékre ?
Én az icloud-ban sem látom az üzeneteket, miközben kijelzi ,hogy mennyi helyet foglalnak el ?

Segítségeteket előre is köszönöm !

Zoli

az iCloud.com-on belépve nincs Üzenetek app, ezért ott nem tudod őket megnézni.

a gépre az iTunes vagy a Finder segítségével készített biztonsági mentés lementi őket, de abban szintén nem olvasható formában fogod őket megkapni.

az iMazing például tudja őket exportálni PDF-be, de azt nem fogod tudni importálni az androidos készülék üzenetek appjába.

Volt v van valami app androidra ha emlékeim nem csalnak, ami az átköltözésre szolgál ha vki IOS-ről vált droidra, az talán átviszi az sms-t is amennyiben jól működik.

de ehhez a forrás készülékre kellene app, vagyis az iPhone-ra, ami átküldené az adatokat az androidos eszközre, ahogyan a Move to iOS-t is az androidos készüléken használod. az App Store-ban pedig tudtommal nincs olyan app, ami ezt meg tudná tenni.

Ja igen lehet fordítva volt, mivel IOS-ről kevésbé szokás költözni droidra és ezért nem is csináltak, v csináltak volna csak nem került be a store-ba.

Köszönöm a segítő hozzászólásokat, akkor úgy néz ki ez reménytelen.
Üdv !

Azért ne add fel ilyen gyorsan mert mi nem tudtunk megoldást adni. Lehet ha türelmesen vadászol a neten, lelhetsz erre valamit, bár azzal meg érdemes vigyázni, mert bármit is tartalmazhat ami akár káros is lehet. Ennek fényében mérlegeld hogy kell-e bármi áron az sms. :slightly_smiling_face: