Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13" modellt?

Eredetileg itt jelent meg: Vásároljunk-e új, M2 chipes MacBook Pro 13" modellt? - Szifon.com

Az új M2-es MacBook Pro már majdnem egy hete a piacon van, és minél többet tudunk meg róla, annál erősebben fogalmazódik bennünk, felhasználókban a kérdés, hogy mi volt az Apple célja ezzel a géppel? Egy többéves designt próbáltak egy új chip köré rakni, ami sokakban bizonytalanságot idézett elő, hogy érdemes-e megvenni az új, M2-es modellt.…

Amikor Magyarországon éltem a fizetésem tízszerese :sweat_smile: volt egy ilyen számítógép. Most a fizetésem fele :pray: se. Igazából nálam a vásárlást az dönti el hogy szeretném e vagy nem. de a lényegre visszatérve ezek a termékek becsúsztak abba a kategóriába mint az iPhoneok. Egyszerűen óriás dilemma kell ahhoz hogy váltson-e az ember generációnként. Ott rettenetesebb bejött az Apple nek ez a stratégia és rá fogja nyomni a laptop piacra is ezt. A fan Boyok úgyis ott fognak állni a kasszánál.

1 kedvelés

Nekem itt Magyarországon a fizetésem fele egy ilyen gép. Nem kell ahhoz külföldre menni.

1 kedvelés

Vásárlás előtt mindenféleképpen ajánlott ezt és az előző videókat megnézni. Egyértelmű nem a válasz a kérdésre. Remélem az M2 Air esetében nem ez lesz a tapasztalat :frowning:

1 kedvelés

ezért van nekem M1 Pro gépem :smiley:

1 kedvelés