Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/23/vendeg-blogger-mdm-avagy-iphone-a-vallalati-kornyezetben/
Az alábbi cikket Tamás küldte nekünk, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep! *** Ez a téma már nagyon régóta itt pihen a gépemen és sokszor nekifutottam már, de valahogy most sikerült olyanra formálnom, ami a szélesebb…
Nagyon jó cikk, köszi szépen!
Esetleg ha van tapasztalat O365 alatti felügyelettel, azt szívesen venném.
Van tapasztalat, de a Microsoft / O365 / Exchange specifikus dolgokat nem tudom, én csak együtt dolgoztam a Microsoft-os kollégákkal.
Ha esetleg ki tudnád fejteni, hogy azon belül mi érdekel, lehet meg tudom válaszolni.
Ott szinte minden neten megy, nem nagyon van gép felügyelet o365 alatt, úgy emlékszem, ezért eszköz felügyelet se nagyon, de a szolgáltatások meg persze tökéletesen működnek amióta van új Office, lassan 3 éve…
Ez nem igaz. Kicsit később részletesen kifejtem neked, de ennyit nem vagyok hajlandó telefonról gépelni.