Videó: már karcolási- töréstesztnek is alávetették az iPhone 12-t

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/27/video-mar-karcolasi-torestesztnek-is-alavetettek-az-iphone-12-t/

A MobileReviewsEh YouTube csatorna kíméletlenül összetört egy iPhone 12-t, hogy ezzel demonstrálja, mennyivel jobb az új Ceramic Shield előlap. Valamilyen szinten szomorú, hogy míg sokan még hozzá se jutottak új telefonjukhoz, addig mások már videókban törik össze ezeket, de ebben a videóban még egy iPhone 11-et is bezúznak, hogy legyen összehasonlítási alap. Az iPhone 11…

Nem az a baj, hogy az iPhone nem törhetetlen… ép ésszel ez nem is lehet elvárás. A baj inkább, hogy szanaszét hájpolják a semmit. A 12-t úgy hirdetik: “behozhatatlan előnyben”… de jég, miben?? Az Apple 1 év lemaradásban van még az Oneplustól is… :)))

pedig ez egyáltalán nem nehéz, ne vegyél iPhone-t, ha szerinted más jobb. aki viszont az Apple ökoszisztémát használja, azt még mindig nem tudja meghatni egy androidos készülék sem.

Vegyél azt ahhoz adnak adaptert is és nem kell nemlétező jogszabályt keresgélni legalább. :crazy_face:

Gúnár, ne gágogj!

Nem az android dizájnjáról van szó, (másra nem lehet panasza senkinek) hanem az azt használó gyártók tisztességéről. Az Apple ebben is alul marad, marketingben viszont verhetetlennek látszik. Off

Tökéletesen igazad van nem hibátlan az ios mert szerintem már csak a rendszerekről lehet vitatkozni de az androidnál jobban kedvelem (rakják azt bele bármilyen dobozba one plus samsung lg stb) És már az ára sem kirívo az apple nak telefon fronton.

@OMEGAfan továbbra is várom a másik poszt kapcsán a jogszabályt. anélkül nem lehet továbblépni ebben az ügyben.

Fájó az igazság nem? Odaát várják a jogszabályt amit bőszen emlegettél. Persze az is csak a fika része volt, zéro alappal. Hagyjuk! :slightly_smiling_face:

a FaceID-t a mai napig nem tudták leutánozni, ebben messze ver mindenkit.

Mondjuk ez sem egészen igaz mer a micrisoft kinect megvan ? Ms Surface ? De telefonba ők pakolták bele igen.

Boven veri sebessegben tamogatottsagban, egysegesebb, szebb, faceidnak parja nincs es meg sorolhatnam

1 kedvelés

ez nem egy Kinect.

Most nézegettem Youtube-on és az EverythingApplePro dobálja elég rendesen mindkettőt. 12-őt és 12 Pro-t is, hát meg kell hagyni, hogy tényleg brutálisan jó lett ez a kijelző üveg.

Ugyan ne soroljátok már fel mikben jobb mint az eddigiek és azt főként ne, hogy esetleg mint a konkurencia, mert az önjelölt jogalkotónk megsértődik. :crazy_face:

ne tegyél már megint újabb fát a tűzre.

Jó csak néhány gallyat lécci :roll_eyes: :grinning:

Mate20 proban ott a face id. Csak a kijelzo alatti ujjlenyomatolvaso minden szinten kenyelmesebb ma mar, igy az apple fele faceid megoldas meg ugy jopar evig egy elb@szott ut a maszkos idokben.
Jahogy felold maszkban is? Szerintem nagyon nem.
Mondom ezt egy 11pron irva.

Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy egy kalap alá lehet venni azt a F-ID -t az apple általival? Vagy az már tudja a 3d arcfelismerést netán, Akkor tutira nem tenne bele a gyártó plusz ujjlenyomat olvasót csak mert olyan sokan a F-ID ellenesek. Maradjunk annál, hogy amiben mindkettő van ott a F-ID nem biztonságos és ezért van az alternatív ujjlenyomat scanner. :slightly_smiling_face:
Ja csak halkan jegyzem meg, most volt egy pár napig nálam egy Samu 12.4"-os tab az 5G-s és ha 200e-ért adnák akkor kellene csak, mert amennyiért adják nem ér annyit, a plusz 200e-t. Akkor inkább a drágább (kb 50e) iPad pro 12.9, igaz azt még eddig csak 2x nyomkodtam meg kicsit (kb 30p) de jobban esett úgy, hogy több androidos tabot használtam már az elmúlt évek alatt mint iphone-t, navigálni is, meg irodai célokra, stb.

Szuper, akkor cseréld le és elmúlik ez a gondod. Egy mobilról beszélünk, nem kell ebből ekkora gondot csinálni. Meg kell venni azt ami tetszik és kész. Eladod a 11 Pro-t és veszel egy másikat.

1 kedvelés