Videó szivárgott ki a hamarosan megjelenő MagSafe Duo vezetéknélküli töltőről

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/08/video-szivargott-ki-a-hamarosan-megjeleno-magsafe-duo-vezeteknelkuli-toltorol/

Az Apple az október 13-i iPhone 12 eseményen jelentette be a hamarosan kapható MagSafe Duo vezetéknélküli töltőt. Túl sok szó akkor nem esett róla a keynote-on, viszont most YouTube-on bukkant fel egy rövid videó, amiben láthatjuk, hogy hogyan is képzelhetjük majd el használat közben. A videó nem túl hosszú, de annál tartalmasabb. Azt is…

Szerintem csak a lényeg nem látszik. Egy vagy két kéz kell, hogy fel tudjam emelni róla a telefont.
Számomra a vezetéknélküli töltés lényege az, hogy töltés közben ha hívnak egy kézzel le tudjam emelni a telefont a töltőről. Ha két kéz kell hozzá egyikkel fogom a telefont a másikkal pedig ellentartok a töltőn, hogy letudjam választani róla a telefont, akkor ennyi erővel lehetne ez vezetékes is, ahhoz is két kéz kell, hogy le tudjam húzni a telefont a töltőről.

1 kedvelés

Apróság, de megcsinálhatták volna azt amit az AirPowernél demóztak is, hogy a telefon kijelzi az óra töltöttségét is.

Ettől még nem venném meg, mert nagyon drága, de valami pici pluszt legalább adna.

1 kedvelés

Odaragasztod, mint az állatok.

@ef-dani jogos. Ez mondjuk számomra vásárlási pont lett volna. Ennyiért “bazdmeg”.

Nem nagyon gondolkodnak az almáéknál ahogy látom, csak ontják a hülyeségeket…

$130+ megveheti majd az ember

Íme egy akár működőképesnek tűnő megoldás a Belkintől.
(Itt talán egy kézzel is le lehet szedni a telót, ha elég nehéz a talp)
Oké az Apple megoldása kommpakt, jó utazáshoz.
Ez pedig hálóba való. Mondjuk éjszaka simán leverném félálomban :slight_smile:

Jól látom, hogy ebben is a külső már megvett elemeket kell bevezetni? A fekete verziónál fehér a telót töltő és az órát töltő fej is és az állványon mintha látszana a fehér kábel a csőben. Na de akkor a design-t fizetteti meg a Belkin? Ja nem az tükröződés :crazy_face:

Még mindig jobb, hogy a vezetéket húzták csőbe és nem a vásárlót :sunglasses:

Hát azért az nem kevés lehúzás ha jól tippelek (de ne legyen igazam) és ebbe is bele kell suvasztani a két töltőt, majd az aljában összetekerve a kábeleik és onnan van kivezetés. Az akkor már elég drága mutatvány, mert ha nincsen mindenből min 2db, pont bukta a hordozhatóság, ha meg van akkor az ugye az árhoz adódik.Én ezt nem tesztelem, pedig valóban csinosan mutathat egy asztalon pl.

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezt úgy is promózták, mint ahogy a cikk írója is emlitette, hogy a legkisebb táskában is el fér vagyis, inkább arra találták ki, hogy magaddal vidd. De az ára akkor is hajmeresztő :smile:

Ezt hogyan vigyem? Olyan mint egy bonsai letörik egy ága és kuka :crazy_face: