Videón egy AirPower prototípus működés közben

Eredetileg itt jelent meg: Videón egy AirPower prototípus működés közben - Szifon.com

Az Apple eredetileg 2018-ban tervezte az AirPower nevű vezeték nélküli töltője piacra dobását. Az eszköz fejlesztése során azonban problémák merültek fel, többek közt a túlmelegedés, így Cupertinóban végül elkaszálták a projektet. A netes szóbeszéd szerint az Apple nem tett le a terve megvalósításáról, és hamarosan újraéleszti az AirPower projektet. Hogy a várakozás mindenki számára könnyebb…

Applet ismerve 300-400 dolláros cucc lesz, ha lesz… így inkább kihagyom… De ha csak 250 lesz, akkor sem éri meg az a luxus, hogy bárhová teszem tölt, mivel vannak más gyártoktól beszerezhető termékek, aminél igaz, figyelni kell hová teszed, de az a figyelmesség nem olyan fárasztó, hogy ne lehessen napi szinten megoldani… :thinking::thinking::upside_down_face:

1 kedvelés

nem kell. Én még az első töltőt megvettem amit az X iPhone megjelenésekor adtak ki. Belkin. Hét és fél wattos ami manapság már elavult nak tűnik de akkor még ez volt a gyorstöltő. Nekem tökéletesen elég mert reggelre kényelmesen föl tölti bármit is. Úgyis minden este töltöm, nekem tök mindegy mire rakom rá csak ne kelljen kábellal szöszmötölni. Most 12 pro van. Párt óra alatt téli veri. :battery::calling:

Ezzel részben egyetértek, de semelyik töltő nem képes az Apple Watch-ot tölteni random helyen, míg ez úgy lett tervezve hogy igen. Persze ezt nem láttuk :smiley: