Videón egy olyan iPhone 4s prototípus, amilyet még Steve Jobs is láthatott

Eredetileg itt jelent meg: Videón egy olyan iPhone 4s prototípus, amilyet még Steve Jobs is láthatott - Szifon.com

Akik 2011-ben követték az Apple híreket, tudhatják, hogy Steve Jobs augusztus 24-én lemondott vezérigazgatói pozíciójáról és átadta Tim Cooknak az irányítást. A következő videón látható iPhone 4s prototípus egy héttel ez előtt került tesztelésre, vagyis ez az egyik legutolsó, amit Steve Jobs teljes felügyelete mellett készítettek. Augusztusban persze már egész jól állt az iPhone 4s,…

Bár a cikk szempontjából annyira nem releváns, de hogy pontosak legyünk, a PVT, mint production validation test inkább “termelés engedélyező teszt”. Itt már nem magát a terméket engedélyeztetik, hanem a gyártósort / gyártási folyamatot, hogy képes-e a megfelelő termékek előállítására. Nem ugyanaz. :blush:

1 kedvelés

köszi, javítottam. :slight_smile:

Nekem van két iPhone 4s telefonom. Az egyik el van rakva. A másik a mai napig használatban van. A magyar SIM kártyám van benne. Ritkán de telefonálok vele. Néha a 12 Pro-t mellé rakom és meg mosolygom. :relaxed:

Huuuu! Alig vártam,hogy lehessen kapni nálunk a vodánál! De csak 8-gb os volt nekik…:confused: Azt is megvettem! :grin: Most végre a 12pro kicsit hozza azt a formát. Nekem bejön nagyon!