Videón és fotókon az elkaszált AirPower vezeték nélküli töltő állítólagos belseje

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/28/videon-es-fotokon-az-elkaszalt-airpower-vezetek-nelkuli-tolto-allitolagos-belseje/

Az Apple 2019 márciusában elkaszálta az AirPower vezeték nélküli töltőjét, miután hardveresen nem felelt meg az Apple elvárásainak, ezt főként a túlmelegedéssel és a megbízhatósággal magyarázták. Mr•white már korábban is osztott meg kiszivárgott alkatrészfotókat és egyéb részleteket az Apple egyes termékeiről, prototípusairól, amelyek mind valódinak bizonyultak. A napokban ismét tweetelt néhány olyan képet, amelyen állítása…

Mire kijönnek vele, addigra feltalálják a ténylegesen messziről is hatásosan töltő vezeték nélküli töltőpadokat, addigra meg már felesleges.

Ettől függetlenül elég komoly technek tűnik.

Nem tudhatjuk nem éppen azon dolgoznak-e és ez csak terelés volt. :crazy_face:

Évekkel ezelőtt bemutattak már távoltöltőt, WattUp márkanév alatt (rákerestem). Szerintem a technológia minimum aggályos, mert a fizika ma ismert törvényei szerint a töltéshez szükséges energiát sugározni kell és nem keveset, ha egy iPhone-t belátható időn belül fel is akarunk tölteni. Van már elég sugárzó eszköz így is, lassan már egy mikrosütőben élünk :crazy_face:

Majd kifejlesztenek egy egyedi vezeték nélküli töltési szabványt, és csak az eredeti Apple töltővel lehet majd csak tölteni mindent. :slight_smile: