Vírusradar iOS-en

Sziasztok!

Mi az oka annak, hogy a Vírusradar nem elérhető iOS-re? Van erről valamilyen hivatalos információ, pl egy közlemény vagy ilyesmi?

Technikai oldala van a dolognak, ugyanis nem lehet megcsinalni. Ugyonakkor mind iOS-en mind Androidon van technologia arra, hogy ne kelljen ehhez kulon appot kiadni, hanem hasznalni kellene a platformok beepitett kepessegeit (iOS alatt ezt a Settings/Exposure Notification alatt talalod).

Szia!

Köszi a választ, igen ezt az API-t ismerem egyébként, csak az a furcsa a Vírusradarral kapcsolatban, hogy egy ideig elérhető volt iOS-re is, aztán eltűnt.

Ez jó is lenne, ha működne ugye… :smiley:

Igen én is próbáltam már, de itthon sajna nem megy… =/

Ez a dolog mukodik, csak nalunk nem akarta a kormanyzat ezt hasznalni.

Az elerheto volt nem jelenti azt, hogy jol is mukodott. Ami le volt irva, hogy KAPCSOLD ki az automatikus kepernyozarat es kepernyozar NELKUL tedd le a teleofnod akar az asztalra vagy akar a taskadba, az minden, csak nem normalis. Ennek az otletnek igy meg sem lett volna szabad szuletnie. Azert lenne jo a beepitett lehetoseg hasznalata, mert sokkal kevesebb akkuval meg tudna oldani mindezt, raadasul egyseges lenne az egesz vilagban. Marmint, ha nalad mukodik es oda vagy gyaralni valahol kulfoldon es ott “osszefutsz” valakivel egy harmadik orszagbol, akkor a gyari megoldas ezt a szituaciot is le tudta/tudna kezelni.

Ja értem, köszi.

Azt nem tudtam hogy így kellett volna használni az appot, ez így tényleg nem a legjobb.

Ki szerettem volna próbálni, hogy hogy működik, és csak akkor láttam hogy már nincs iOS-re, azt hittem nem kapott az Apple-től engedélyt az app vagy időközben visszavonták az engedélyt, vagy ilyesmi.

@microbit érdemes egyébként elolvasni a hozzászólásokat a korábbi cikk alatt, ahol az is le lett írva, hogy iOS-en sajnos fából vaskarika volt az app, mert a hivatalos API hiányában csak le nem zárt készüléken működött érdemben, ami meg értelmetlen és használati szempontból nem opció. mivel a hivatalos API-ra pedig nem mozdult rá az állam/hatóság, így igazából okafogyottá vált az app iOS-en, hiszen a gyakorlatban működésképtelen volt, mert senki nem járkál feloldott, és folyamatosan bekapcsolt kijelzőjű iPhone-nal.

Köszönöm szépen az infókat! :slight_smile:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.