Visszatér az időrendi képfolyam az Instagramra

Eredetileg itt jelent meg: Visszatér az időrendi képfolyam az Instagramra - Szifon.com

A közösségi médiában évek óta bevett szokás, hogy az idővonalunkon vagy képfolyamunkban a bejegyzések nem időrendben, hanem egy algoritmus alapján jelennek meg, vagyis a program dönti el sok ismeretlen tényező és a saját interakcióink alapján, hogy kinek a tartalmai jelennek meg a lista elején és kié a vége felé. 2016 tavaszát írtuk, amikor jött a…

Én nyáron hagytam ott végleg az Instagramot az algoritmus miatt és mentem vissza Twitterre, mert ott be lehet állítani az időrendi sorrendet is. És mivel egyáltalán nem hiányzik az Instagram, mert azok a profilok akiket ott követtem Twitteren is ugyanolyan aktívak, nem hiszem, hogy emiatt az újítás miatt újra használni kezdeném.

A másik fele meg a rengeteg reklámbejegyzés. Na az az idegeimre tudna menni. Twitteren egyáltalán nincs, Facebookon néha szembejön egy-egy reklámpost, de ha rányomok, hogy nem érdekel akkor utána hetekig nem látok még csak hasonlót se. Instagramon ez a “trükk” nem működik. És hiába kvázi kötelességem a szakmám miatt a közösségi oldalak használata, privátban az Instagram nálam eléggé elásta magát.

Nagyon kevés instát használok és csak pár embert követek ott, mert facéra nem tesznek sokmindent ezért sose görgetem az idővonalat.

Ezen a beállítások visszaállításán jót nevettem, már vagy 1 éve küzdök azzal, hogy a facén kikapcsolom a hangot, mert nekem ne klattyogjon, de ezt a kedves app 1 vagy 2 naponta újra és újra visszakapcsolja. Borzalmas!

Me too!

1 kedvelés