Eredetileg itt jelent meg: Viszlát Alan Dye – valószínűleg sokaknak nem fogsz hiányozni! - Szifon.com
A tegnapi nap legnagyobb híre minden bizonnyal az volt az Apple háza táján, hogy Alan Dye, az Apple felhasználói felületekért felelős vezetője elhagyja a vállalatot ás átmegy a Metához. Ennek örömére nézzük meg, hogy miért volt felelős Dye az Apple-nél az elmúlt közel 20 évben és hogy mi a véleménye másoknak a váltásáról és munkásságáról.…
egy jo hir… lenne, ha barmi valtozna… de max par ev mulva
engem meglep most ez az öröm. voltak bajaim az iOS 7-tel, de én úgy emlékszem, hogy akkor kisebbségben voltam ezzel a véleményemmel. Dynamic Island - hát, mástól se láttam eddig jobb megoldást arra, hogy ekkora a szenzor ott, és arról nem ő tehet.
liquid glass… messze nem tökéletes, de szerintem egy nagyon ambiciózus vállalkozás, és szerintem le a kalappal, hogy ezt végigtolták minden eszközön. nem bánnám, ha maradna a felület, és kiforrná magát. Én elég régen nem éreztem úgy, hogy az Apple odateszi magát GUI szinten, most meg igen. Kívánom hogy még jobb jöjjön. Vizuális területen dolgozom, de nehéz megmondani, hogy vacak vagy jó volt amik történtek az Apple-nél az utóbbi 10-20 évben. Egy biztos, hogy androidot nézve nem szoktam úgy érezni, hogy bárcsak…
ez viszont menő: “Az átlag IQ így mindkét vállalatnál emelkedett.” ![]()