Eredetileg itt jelent meg: Viszlát asztali Messenger alkalmazás! - Szifon.com
A Meta úgy döntött, hogy felszámol a macOS-es (és Windows-os) Messenger alkalmazással, és a Mac App Store-ból már nem is tölthető le a Mac-re. Az app napjai meg vannak számolva, már csak 60 napig lesz használható. Mik az alternatívák? A Meta szerencsére volt olyan kedves, hogy magyar nyelven is elérhetővé tette a Messenger kivezetéséről szóló…
Használtam, igaz nem szerettem, de legalább mindig kéznél volt. A Safari dock-ra rögzítős verzió sajnos messze nem az igazi, mert egyrészt gyakran FB főoldallal, vagy utoljára linkre kattintásra megnyitott oldallal nyílik, másrészt az értesítések sem működnek. Illetve nem is messenger.com, hanem Redirecting... a link amit úgy lehet rögzíteni, hogy tényleg működjön. A messenger.com oldalon elérhető üzeneteket nem tudom visszaállítani. Nem fogadja el a PIN kódot. Ugyanazt a PIN kódot az új felületen és a telefonos alkalmazásban is gond nélkül elfogadja. Szóval nem örülök. De biztos jó lesz. Egyszer…
remélem lesz ez még jobb is. nem szerettem, de sokan használták, nekem is kellett. inkább fejleszteni kellett volna, nem? én biztos nem fogok fb-on keresztül üzengetni desktopon, és ez a dock-os nálam is kompromisszumos. eddig is zavart, hogy ha telón olvastam az üzenete, attól még desktopon új üzenetnek jelezte. apple watch-ról nem beszélve. mi az üzleti modell? hogy menjenek a népek a fb-ra üzengetni? elhiszem hogy ezt szeretnék, de a Messages a példa, hogy nem kell tudnia mindent egy appnak hogy jó legyen. sőt.
szerintem megüresedett egy hely egy konszenzusos új üzenetküldő app számára, vagy belép valamelyik meglévő… az RCS nekem nem működik családon belül.