WLA: Gyári vagy utángyártott iPhone akkumulátor? Nyerd meg az ingyenes eredeti Apple iPhone akkumulátorcserét!

Eredetileg itt jelent meg: WLA: Gyári vagy utángyártott iPhone akkumulátor? Nyerd meg az ingyenes eredeti Apple iPhone akkumulátorcserét! - Szifon.com

Amennyiben lehetőségünk van, minden esetben a gyári akkumulátor mellett tegyük le a voksunkat. Fontos megjegyezni, hogy ugyan az utángyártott akkumulátor minőségben megegyezhet az eredetivel, nem jelenti azt, hogy az egy eredeti akkumulátor, tehát bizonyos szempontokból nem azt kapjuk, mintha eredetit rakatnánk bele. Ha régi motoros iPhone-os vagy, Te is azt tapasztaltad, hogy bizony egy iPhone…

Az én 13 mini-mben utángyártott akku van és 4 hónap alatt 100-ról 92%-ra csökkent a szoftver által mért kapacitása és állítólag ez a jellemző vonásuk az utángyártottaknak (forrás:iSzamurai)

Teljesen igazad van! iPhone SE 2022 telefonomban a cikkben említett We Love Aple csapat cserélt profin és gyorsan gyári akkumulátort, nagyon meg vagyok velük elégedve. Nekem is volt már egy régi iPhone telefonomba utángyártott akkumulátor, egy évet bírt, a gyárival 3 évet ment el, de még bírta volna egy kicsit. Ha kiszámoljuk így a gyári akkumulátor már nem is drágább mint az utángyártott.

1 kedvelés