Wolt: új házhozszállítás Budapesten – 1500Ft-os kupon kód!

Originally published at: https://szifon.com/2018/06/21/wolt-uj-hazhoz-szallitas-budapesten-1500ft-os-kupon-kod/

Immár Budapestre is megérkezett a külföldön már közkedvelt, finn ételrendelő app, a Wolt. Első körben Pesten, a körút által határolt területeken érhető el a szállítás, közel 20 étteremmel. Ezek mind olyan éttermek, akiknek önállóan eddig nem volt lehetőségük a kiszállításra. A Wolt azt ígéri, hogy az éttermek száma és a kiszállítási terület folyamatosan növekedni fog, az…

Olyan jo hogy minden jo dolog csak Pesten erheto el…

Én Zuglóban lakok, de ide alig hoznak. Szóval hiába vagyok pesti.

¯(°_o)/¯

Igen, egyelőre csak a belváros, annak is a szűk része.

Rettentően gyér minden téren. Kb 2 hete letöltöttem és regisztráltam és 5 perc után írtam nekik hogy töröljék a regisztrációmat. Szedettvedett tàkolmány az egész, brutálisan rossz fordításokkal, nulla választékkal,a szállítási költség meg irreálisan sok. Teljesen értelmetlen.

1 kedvelés

Nekünk semmi bajunk nem volt az alkalmazással, rendesen magyar is volt. Igen sajnos nincs még sok étterem, de hát valamivel el kell indulni, ha meg nem is hirdetik sehol akkor nem is lesz több étterem. :slight_smile: Amúgy nyilván belvárosban lakóknak dolgozóknak éri meg, de a kupon kóddal akár kijjebb is belefér!

Nekem nagyon tetszik. Két kedvenc helyem is benne van ahonnan nem lehet rendelni. RIP pénztárca :smiley:

2 kedvelés

Nekünk is nagyon bejött, tegnap teszteltük. Gyorsabban kijött, mint a hagyományos futár, a kaja is meleg és finom volt még. Egyedül az árak nem tetszenek, de kuponnal egyelőre az is rendben. Remélem sok étterem csatlakozik még.
Az app is teljesen jó, gyors, dizájnos. Nagyon durva, hogy élőben láttam, hol jár a futár. :smiley:

A belváros kellős közepén lakom az V. kerületben, pont nekem nem éri meg, mert lemegyek és 5 perc alatt ott vagyok bárhol. Ha szerinted az normáils magyar fogalmazás, ahogyan írnak, akkor sajnos te sem tudsz magyarul. Hiányoznak vesszők, ugrálnak a személyes névmások összevissza, Forint hol Ft hol ft, felszólító mondat végén nincsen felkiáltójel. Alexa a kis butus Marketing Manager sajnos hiányzott magyaróráról elég sokat. Persze diplomázni azért csak sikerült neki hál’istennek!

“KIK VAGYUNK ÉS HOGY MŰKÖDÜNK” :DD tegye fel a kezét, aki itt érzi, hogy a HOGY az inkább HOGYAN kellene legyen. Na ők olvassák tovább a “Mindent a Woltról” szekciót és érteni fogják miről beszélek. Ja a Felhasználói feltételek nem jön be nálam magyarul (gondolom azért, mert angolul használom a telefonom). Az angol verzióban pedig nem szerepel Magyarország, csak Észtország, Lettország, Litvánia és Dánia :smiley: Ami ugye abból a szempontból necces, hogy én azt fogadom el, csak akkor mit fogadok el? Jogilag hogy állja ez meg a helyét? Sehogy. Olyan, mintha nem lenne működési engedélyük Magyarországra. Hol a GDPR-ra vonatkozó rész? Hogyan kezelik az adataimat? Stbstb. Igénytelen az egész na.

martonv: gondolom még sosem rendeltél taxit applikációval.

de rendeltem már taxit :slight_smile:

Már Buda egyes részeire is lehet rendelni! :slight_smile:

Ismét “uppolom” a cikket, mert újabb cégek és kerületek váltak elérhetővé!