WWDC19: az Apple bemutatta az iOS 13-at – rendszerszintű dark mode és sok más újdonság

én meg már az iPhone 2G óta, de ez szerintem teljesen irreleváns.

Ha kompletten idéztél volna akkor ott is van alatta amire céloztam. De nem is ez a lényeg. Használom és elfogadom a velejáró problémákat, mert nem bírom kivárni a publikusat, ez így volt eddig is és nagyon valószinű hogy így is marad már a második 50 évemben is végig :grinning:

feleslegesen idéztelek volna kompletten, mert a második mondatod változatlanul nincs ok-okozati összefüggésben az elsővel. az Apple-nek totálisan mindegy, hogy nem fejlesztőként, pláne Windows-on mi a gondod a fejlesztői béta telepítésével, hiszen nem te vagy a célközönsége a fejlesztői bétának. tehát az, hogy a fejlesztőknek ez mennyivel egyszerűbb Mac-en, semmiben sem fogja megváltoztatni azt, hogy nem fejlesztőként, Windows-on ez nem egyszerű. mert az Apple nem a Windows-t diszkriminálja, hanem a fejlesztőket preferálja, utóbbihoz pedig minden lehetőséget megad.

de zárjuk ezt itt le.

2 kedvelés

És a 246 hozzászólásból 200-nak sem itt lett volna a helye.

1 kedvelés

Végül is ja, ezért is vesztek el a valóban ide tartozók a nagy forgatagban. Alig olvastam olyant ami a hibákról szól, mert sok volt a szinkron topicba való, aminek arról lehetett volna szólni, hogy mit hogyan lehet a 13 beta-val, v vmi hasonló.
Ami a lényege lenne ki mit vett észre ami jó és ami nem alig van, pedig biztosan nem csak ennyi a hiba benne az a pár amit fentebb olvasni lehet.
Legközelebb kell indítani egy olyant is ha ennyi mellék probléma adódik az olvasók körében.

1 kedvelés

Igen ott a pont ! Ezt pont mindenki figyelmen kívül hagyta sajnos, mivel ott alakult ki az elején a beszélgetés és ott is folytatódott. Csak párszor ránk kellett volna pirítani mikor van ilyen erre és nem azt használjuk, mert ott meg néztem és akkora az üresség hogy mikor benéztem visszhangzott a topic. :ghost:

Eddig csak pozitív nekem az ios 13. 3d touch olvastam nem igazan jó …7en semmi baj:)

Apple helyében simán lennék akkora köcsög, hogy kivenném a phone app-ot a fejlsztői bétákból…

Neked faj hogy aki nem fejleszto az is hasznalja? Miert baj ez neked, nem mindegy?
Szerencsere az apple nem akkora kocsog… :crazy_face:
De ket hibajegy koze nyugodtan ird be az alkoto jellegu okossagodat, hogy vegyek ki, mert teged zavar hogy aki nem fejleszto az is használja.

1 kedvelés

Később azért majd köszönd meg azoknak akik feltették és küldtek be feedbacket hogy mire te majd felteszed ne legyen bugos :smiley:

1 kedvelés

a gond az, hogy fordítottan arányos a hibajegyet beküldők száma a bétát felrakókéval… ha mindenki, aki bétázik, beküldené az általa tapasztalt hibákat, akkor sokkal kevesebb hiba lenne a rendszerben. de ezt lényegesen kevesebben teszik meg, mint ahányan bétáznak.

Igen, de ugye minél többen beta-znak azért annál többen küldhetik be ergo a nagy számok törvénye alapján a több beta-zó több hibajegyet szül ha kevéssel is de többet, ebben igazad van.
Viszont ami sokakat gátol az ugye a nyelvtudás hiánya és ebben tapasztalatom szerint a google fordító sem sokat tud segíteni. Több alkalommal fordult elő nekem is hogy más helyre más miatt próbáltam azzal fordítani visszaírtak nem értik pontosan mit is akarok. Többszöri oda vissza fordítással már jobbat lehet elérni, eddig az bejött.

1 kedvelés

Lehet több feedbacket küldtem vissza mint te.
De azért nyugodtan veregesd a vállad.

Nem veregetem a vállam de nem tudom mit vénasszonyoskodsz itt. :slight_smile:

Mi ez vazze verseny??? Hány éves vagy, hogy ezzel kérkedsz? Ezzel csak magadat minősíted, másnak már nem is kell! Nem is értelek, de Te élsz egy testben magaddal, s az nekünk nem rossz. :grinning:
Ja én meg láttam a Csillagok Háborúja első hivatalos vetítését, a vászonnal szemben ülve! Na erre varrjál gombot. :smiley::smiley::smiley:

2 kedvelés

Sziasztok

Én is felraktam az ios 13 windowsos 3u progival minden rendesen lement super a rendszer csak egy probléma van hogy amit beállitok csengőhangot mind az egyéni embereknek meg az alapértelmezetbe nem azt játsza le hanem a gyári csengőhangból az alapot :thinking::thinking::thinking:
Valakinél ilyen gond van ?
Hiába látom az összes csengőhangot és választok egyet ő mindenhez az alapértelmezetet játsza le :rage::rage::rage:

többek között az ilyen hibák miatt is fejlesztői béta csak még. jelentsd az Apple-nek a hibát a Feedback Assistant appban.

Ma nálam is elkezdte a hívási hibákat jöttek az sms-ek helyettük. Ez van, majd javítják őket remélhetőleg a következőben már.
Tehát eddig amit én az Xs-en tapasztaltam:

  1. Jegyzeteknél a szövegek nem látszanak sem normál, sem dark módban és az új írásakor is csak a kurzor látszik hogy előrébb megy.
  2. A csengőhangok random módon visszaugranak az alap iphone csengőhangra
  3. A hívási gondok, hogy sms jön helyettük arról, hogy volt egy nem fogadott hívásom

Ja Adminok nem lehet egy olyant csinálni ahvá bekerülhetnének az eddig itt leírt hibajelenségek és akinél jelentkezik az itt is visszajelezhetne a többiek felé, hogy ő is megfogta ezt az … tipusú telóján?
Amolyan gyüjtőre gondolok vhogy ügyesen megoldva mint pl a szavazásoknál és aki ránéz láthatja mikkel szembesültek eddig és hányan milyen vasakon.
Persze ha nem túl melós a dolog és láttok benne fantáziát.

En nem tamogatnam. Mindenki, aki barmit talal, ami szerintem hiba, azt az Applenak jelezze, ne ide. Foloslegesen letezik barhol mashol ilyen lista az Applen kivul.

1 kedvelés