Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/04/wwdc19-az-apple-bemutatta-az-ipados-t-megujult-kinezet-kulso-adattarolok-tamogatasa-es-meg-sok-mas/
Az idei WWDC alkalmával az Apple bemutatta az új iPadOS-t, ami az iPad készülékek saját operációs rendszere, így az azok ezentúl már valóban többre lesznek képesek, mint az iPhone-ok. Az iPadOS alapvetően az iOS egy módosított verziója, ami minden szempontból jobban optimalizált az iPad készülékekre és sokkal közelebb áll már a macOS rendszerhez a funkciók…
Jónak ígérkezik
A Homescreenen baromi sokat és sokan rugóztak, pedig nagyjaból szerintem semmi értelme.
Ellenben a multitasking baromi jó. Akinek van rá igénye, már a Filesba se tud belekötni, karöltve a Safari letöltés menedzserével. Utóbbinál hatalmas plusz pont, hogy végre asztali böngészőként azonosítja magát (nagy fejlesztés lehetett… ).
Az irányt letették, szerencsére leválasztották az iPhoneról, kíváncsi leszek milyen irányt vesznek innentől.
…és ami kimaradt: egér támogatás végre! ( vezetékes és Bluetooth egérrel egyaránt használható).
Számok továbbra sem rakhatóak ki a betűk fölé a billentyűzetben. Nagyon kellene…
Erre talaltak ki a “lehuzhato” gombokat. Igy tovabbra sem plussz mozdulat/problema, cserebe nem foglal el tobb helyet.
Erre ahogy a kolléga is írta ott van a lehúzható gombok, egyszerübb nekem mintha csak ott lenne a szám, nem is szoktam átváltani csak számokra ha szám kell mert ott van fent.
@SzifonAdmin, @Jadeye off: hogyan lehet nektek pm-et küldeni?
hello@szifon.com például.
Lehuzható gombok? Ezt nem értem
iPaden elerhetoek a szamok, ha “lehuzod” a billentyut mikozben megtappolod (meg nem mondom mar, hogy ez iOS12 vagy iOS11 ujdonsag volt).