WWDC20: Az Apple bemutatta a watchOS 7-et – új számlapok, alvásfigyelés és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/23/wwdc20-az-apple-bemutatta-a-watchos-7-et-uj-szamlapok-alvasfigyeles-es-meg-sok-mas/

Az Apple az első virtuálisan megrendezett WWDC-n lerántotta a leplet a watchOS 7-ről, ami rengeteg izgalmas újdonságot hoz magával, melyekkel az Apple Watch még többet tud majd, mint valaha. Ilyenek például az új számlapok, illetve azoknak megosztása. A fejlesztők számára elérhető többféle komplikáció készítése, az alvásfigyelés, és még sok más… Új számlapok és számlapmegosztás A…

A kézmosást tényleg frankón érzékeli, csak legtöbbször újraindul közben az óra, ami nyilván javítva lesz majd a későbbiekben.

Kamera távirányítónál mi lesz az újdonság? Lehet majd váltani végre a módok közt? Nem is értem eddig miért nem volt … :sweat_smile:

Valamikor szerintetek elérhető lesz, hogy értesítsen ha elveszti a kapcsolatot a telefonnal az óra? Nem hiszem, hogy ez túl bonyolult lenne. Tudom hogy maga óra mutatja, hogy nincs kapcsolat hangjelzésre és rezgésre gondolok.

Ez szerintem egy folosleges feature. Viszont, ha szeretnel ilyet, akkor a feedback oldalon ird le. Ha jelzed Te sem, akkor nem fognak tudni rola, hogy mit hanyan hasznalnak illetve szeretnenek hasznalni.

Sztem nem is annyira mert ha valahol ott felejtené az ember véletlenül a telóját, akkor ez megakadályozná, ha jól észrevehetően jelezne, pl testre szabhatóan kinek hogyan jobb és észrevehetőbb. Szerintem többen is vennék akár emiatt is az órát, mert bizonyos védelem az elvesztése ellen. Azután a plusz hasznos funkciói miatt meg esetleg meg is szeretnék, ki tudja.
Jó kis marketing duma lett, de ha ez az igazság sztem :grinning:

Sziasztok,

Series 3nál csak nekem nem érzékeli a kézmosást, vagy túl régi a vas ehhez a featurehöz?

Ha nem érzékeli akkor nem is mosol kezet… :slight_smile:

engedélyezted az óra beállításaiban a funkciót?

Nem, és nem is találok ilyen beállítást. Merre kellene keresgélnem?

Beállítások, Handwashing (igen, jelenleg angolul van). ha nincs ilyen opciód, akkor a Series 3 esetén ez nem érhető el.

Akkor ezen feature támogatása kikerült az Series 3ból. :frowning:

Vegyél újat :smiley:

Az alvás monitorozás melyik Series-től lesz elérhető?

A Settings alapjan a Series 4 tudja ezt.

1 kedvelés

Van már lehetőség LTE-s órán valamilyen külsős appal zenét streamelni telefon nélkül ?
Vagy csak Apple music még mindig ?

Lehetoseg eddig is lett volna, de pl. a Spotify meg mindig nem csinalta ezt meg…