WWDC22: Az Apple bemutatta a watchOS 9-et – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: WWDC22: Az Apple bemutatta a watchOS 9-et – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek - Szifon.com

Az Apple a WWDC-n lerántotta a leplet a watchOS 9-ről is, ami a szokásoknak megfelelően szintén ősszel fog érkezni, de a fejlesztők már letölthetik az első béta verziót, a nyilvános béta pedig júliusban fog érkezni. A watchOS 9 esetén az Apple 7 főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik…

Sziasztok. Feltettem kiváncsiságból az órámra a 9-es nyilvános bétát. Kérdés, hogyan tudom visszatenni a 8-ast?
Köszi!

te magad sehogy sem tudod visszatenni. le kell adnod az órát egy hivatalos szervizpartnernél, akiknek külföldre kell kiküldeniük, mert itthon nincs jogosultsága egyik hivatalos szerviznek sem erre.

Köszi, hát ez nagyon béna!

Eddig csak kb 100x volt itt is leírva, hogy a beta-kat mindenki saját felelősségre használja és az is, hogy az órákat amennyiben baj lenne a beta esetében, csak az Apple tudja javítani, mert nincsen más mód és visszatenni sem lehet másképp a hivatalos verziót rá. Több helyen le vagyon írva itt az oldalon is, csak olvasgatni kellene mielőtt beleugrik bárki a tesztelésekbe. De máshol is le van írva mindez, hogy mik léphetnek fel a beta-k esetében.
Akkor most már csak az a kérdés ki a béna? Ha most így elsőre meg is haragszol ezért, belegondolva kicsit jobban, tudod hogy igazam van, több 100e-s kütyükről beszélünk és azokra beta-t rakni kellő tudás és körültekintés nélkül, felelőtlen dolog. Én évek óta használom őket így és volt már óra cserém is mert az meg hibát dobott és onnan sehova semmi, de ez a pakliban van, nem csak almánál.

ez azóta így van, amióta létezik az Apple Watch, tehát sosem volt rá lehetőség. ha lenne hozzá kábel, amit meg tudsz venni, és letölthető lenne az IPSW, akkor vissza tudnád állítani a bétáról a hivatalosra. de ezek egyike sem érhető el.