WWDC23: Az Apple bemutatta a watchOS 10-et – újraalkotott appok, két új számlap, biciklis újdonságok, és sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/06/06/wwdc23-az-apple-bemutatta-a-watchos-10-et-ujraalkotott-appok-ket-uj-szamlap-biciklis-ujdonsagok-es-sok-mas/

Az Apple a WWDC-n lerántotta a leplet a watchOS 10-ről is, ami a szokásoknak megfelelően szintén ősszel fog érkezni, de a fejlesztők már letölthetik az első béta verziót, a nyilvános béta pedig júliusban fog érkezni. A watchOS 10 esetén az Apple 7 főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl sok egyéb érdekesség is érkezik…

Eddig volt pár számlapom és tudtam oldalra csúsztatással váltani őket, na ez most hová lett? Eltűnt?
A widgetek kicsit szegényes sajnos, mert nem minden app támogatja v nem támogat minden app-ot.

Nyomd hosszan, összemenek kisebbre és akkor tudsz balra jobbra váltani:))

Ja köszi szépen! Bár ez kicsit olyan szükség megoldás, hogy szerkesztés közben lehet csak cserélni.
A widgetek első kettő sárga darabját sem tudom sehogy sem eltüntetni, sem lecserélni, arra nincs ötleted? Ott a mínusz a sarkában de bármit tettem eddig vele az ott figyel és sárgállik mindkettő :sleepy: