Eredetileg itt jelent meg: WWDC24: az Apple bemutatta a macOS Sequoiát – Apple Intelligence, iPhone tükrözése, egyszerű ablakrendezés, Jelszavak app, egyebek - Szifon.com
Az Apple a WWDC-n bemutatta a macOS Sequoiát, ami a szokásoknak megfelelően ősszel fog érkezni, de a fejlesztők már letölthetik az első béta verziót, a nyilvános béta pedig júliusban fog érkezni. A macOS Sequoia esetén az Apple 10 főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de persze ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik az új rendszerrel.…
Kár,hogy az EU-ba ezekből nem jön semmi sem…
Szerintem nem akkora veszteség ez…
Pont az AI miatt cseréltem volna újabb telefonra…
Ennek az AI-nak még legalább kell szerintem 2-3 év, mire ténylegesen használható is lesz…
Szerintem amúgy nem, mert már 2-3 éve fejlesztik tehát most csak majd “bekapcsolják” én azt gondolom 1 év alatt simán kiforr, de már most is jó lesz.
Az iPhone mirroringot en azert, sajnalom.
Azt miért nem kapja meg az EU?
Ugyonugy, a DMA.
Na majd kiderül sztem ez nem Intelligence funkció csak a Continuity kiegészítése, miért ne menne bárkinek.
Mert DMA. Az Apple gate keepernek lett nyilvanitva itt, nem nagyon rakhat be olyan okoszisztemas featuret az iOS-be, amit nem ugy csinal meg, hogy barki mas is tudjon azzal kb azonos featuret lefedo szoftvert kesziteni.
Én még azon csodálkozom, hogy egyáltalán bármit hoz az Apple az EU-ba. Ha egy szervezet ennyire elzárkózik bármilyen innovációtól, az maradjon meg magának a kőbaltánál.
Még szerencse, hogy az elektromosságot már régebben feltalálták, mert az EU-ban még vagy ezer évig gyertyával világítanánk.
Nem igazán értem, hogy kit vagy mit véd az EU, mert Európában lassan semmilyen innováció nem történik.