XPRO: iPega játékvezérlők mobil kütyükhöz

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/03/05/xpro-ipega-jatekvezerlok-mobil-kutyukhoz/

A mobil játékélményen rengeteget javítanak a gombok, így jön képbe az iPega három játékvezérlője, amiket az elmúlt napokban teszteltem. Mindhárom egy kicsit más szegmenst szólít meg és másban erős. Nézzük is meg, hogy melyik passzolna a legjobban hozzád! Az elmúlt években egyre népszerűbb lett, hogy mobilon és táblagépen játszunk, azonban elképzelhetetlen lenne mobilon külső klaviatúrával…

Kedves Donatello! Érdeklődni szeretnék, a milyen IOS van telepítve a telefonodon, amin kipróbáltad a controllereket. Nemrég rendeltem meg a 9123s-t, és nálam egyáltalán nem működik. Külföldi fórumon találtam meg azt, hogy 13,4-s IOS-l nem kompatibilis. Mivel a cikkben az van, hogy 11 vagy újabb IOS-szél használható, ezért rendeltem meg. Gyakorlatilag az ablakon dobtam ki emiatt több, mint 10000,-Ft-t.

Szia!

Elképzelhető, hogy az Apple valami olyat rakott bele a frissítésbe, ami miatt nem megy. Természetesen küldd vissza az XPRO-nak nincs ezzel semmi gond. Szomorú, de ez van :frowning:

@TTrus mivel a fenti cikket március 5-én tettük közzé, az iOS 13.4 pedig csak majdnem pontosan három héttel utána, március 24-én jelent meg, így elképzelhető, hogy mókolt benne valamit az Apple, bár nem kéne vacakoljon. mindenesetre ahogy @SzifonAdmin kolléga írta, egyszerűen küldd vissza, hiszen még garanciális is.