XPRO: vezeték nélküli töltős asztali lámpák féláron

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/16/xpro-vezetek-nelkuli-toltos-asztali-lampak-felaron/

Az XPRO-tól már nem ez az első alkalom, hogy bemutatok egy jó asztali lámpát hasznos extrákkal, de határozottan most vannak a legjobb áron! Legutóbb még karácsony előtt foglalkoztunk a multitöltős asztali lámpával, most pedig két egyszerűbb lámpára hívnám fel a figyelmet, amiket 55% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Kezdjük a kisebb darabbal, mely most mindössze 4946 forintba…

Sziasztok!
Tokon keresztül is töltenek ezek a lámpák? Nem találtam erről információt.
Köszi, üdv,
Vitéz

ha nem fém tok, akkor igen. ez bármely, Qi-szabványú vezeték nélküli töltőre igaz.

Ez megint illusztrációk nélkül jelenik meg nálam. Nem vágom mitől függ, hogy van-e kép v nincsen adott cikk esetében. A szalonnás cikk volt az első ilyen ahogy emléxem.ja és az eredeti oldalon jó itt pedig nem

Nálam dettó ez van.

mármint mit takar az “itt” ebben az esetben? a szifon appot? Safarit az iPhone-on?

Nekem Google Chrome-ot Windows 10 Home-on. A szifon.com felületen vannak illusztrációk, a qa.szifon.com felületen pedig nincsenek. De nem minden cikk esetében, ahogy gunar is írja.

a qa-n csak a cikkek kivonata látszik (első pár mondat), mert az a hozzászólásokról szól, a cikk teljes tartalma, és így a képek sosem kerülnek át ide. a cikkre a kivonatban linkel is az adott poszt minden esetben.

/// jaj, értem, a “mutasd az egész bejegyzést” opcióra gondoltok, amire rábökve nem jelennek meg a cikk képei. megnézzük!

Igen, erre. :slight_smile:

@gunar @vkleszken mindenesetre addig is akkor a “mutasd az egész bejegyzést” opció helyett kattintsatok ilyenkor a cikk linkjére.

Úgy teszünk, köszi szépen!

Jó! Persze ez azért tűnt föl, mert eddig mindig rendesen megjelentek amikor kattintottunk, de egy ideje, konkrétan a szalonnás cikk óta nem, vagy csak hellyel-közzel pár cikknél jó párnál nem. Igazán nincs mihez kötni miért