Yettel, Vodafone eSIM aktiválása Apple Watch esetén – lehetséges opció

Sziasztok!

A múltkori Telekom-os cikkem után, ami itt olvasható el gondoltam valaki megpróbálhatná aktiválni a Vodafone-os vagy Yetteles-os eSIM-et is az órájára a szolgáltatón keresztül.

A lényeg az, hogy elvileg a rendszerben az óra EID számát kell megadni a szolgáltató rendszerébe és utána valszeg néhány percen belül (félóra is lehet) megjelenik az órán az eSIM. Alap esetben nincs kapcsolatunk a fenti két szolgáltatóval tehát nem tudjuk hogy az EID számra van-e a rendszerükbe opció, ha van az már egy fél siker. Azt sem tudjuk hogy az Apple elfogadja-e olyan szolgáltató eSIM-ét ami nem támogatott. Tehát ez egy teszt, vagy működik vagy nem. Ha valakinek van rá ideje akkor bemegy a legközelebbi szolgáltatóhoz, megkérdezi van-e arra lehetőség hogy az EID adatot megadja egy rublikába megadja az óra EID számát és elvileg aktiválódik rajta az eSIM

További probléma, hogy ez egy másik szám lesz, mivel a többi szolgáltatónál nincs MultiSIM, így egy másik számot fog kani az óra, DE lehet hogy megy. Ha valaki kipróbálta írja meg. :slight_smile:

Hát Telenorost már annyira nem talál itthon, mert Yettel lett :crazy_face:
Ha ismerőse van valakinek akkor talán gördülékenyebb lesz a dolog.
Az ötlet jó, bár kétlem, hogy az Apple nem tett volna eleve az ilyen kerülő utak ellen vmit, igaz a magyar mentalitásra, hogy mindenhol megtaláljuk a kiskapukat, a tapasztalat szerint nem szoktak máshol sem számítani. :grinning:

Emiatt gondoltam :smiley: HÁTHA egy kört mindig megér, de ehhez előfizetés kell és emiatt nem indítanék egy előfizetést. Köszi a Yettel-t javítom!

Igen sajnos nekünk is csak a Telekomnál van kampi, aki többet van otthon mint dolgozik sajnos, de a többi szolgáltató amugy sem opció, mert a mobil netjük hát finoman fogalmazva is egy kalap :poop:
ahogy a használati tapasztalat mutatja napi szinten.

Sziasztok, a vodafone-nál jelzem nem működik. A profilodba belépve ott alapból is be lehet írni az EID számot, hozzá is adja sikeresen, de nem történik semmi az órán. Tavaly októberben én is gondoltam már rá, de nem működik. iPhone esetében viszont működik, ott alapból is így oldottam meg, mivel a hátsó kamerám nem működik és úgy nehéz lenne a QR kódot a kamerával fotózni. Ott beírom a telefon EID számát és 2p felugrik az ablak, csatlakozás folytatás. Óránál, nem működik.

1 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.