YouTube prémium előfizetés olcsóbban

Ez a hangos mobil egy érdekes téma. Nálam folyton le van némítva, és többek között amiatt, mert mindig rettentő hangosan jön be a reklám, de alapjában véve bármi más. Ha egyes appok hangerejét lehetne külön szabályozni, az lehet megoldást jelentene. Emiatt én kifejezetten “szeretem”, amikor egy videó feliratozva van, és ezzel lényegében engem is elér.

Az mondjuk valóban szomorú, hogy olyat nem tud a rendszer hogy neked van már az adott termékből, és folyamatosan tolja az arcodba.

Én egyetlen egy netpincér reklámmal sem találkoztam, érdekes, pedig targetelhető vagyok. Ellenben külföldi grammarly szarral 0-24-ben. Őszintén most fizettem elő “indiai YouTube-ra” :slight_smile: ami vicc áron van. 300-700Ft :man_shrugging:t2::joy:

Gondolom megkérdezitek majd mi ez :smiley: Szóval indiába kell VPN-ezni, ami mondjuk a Setapp előfizetésben lévő VPN-nel működik, de példádul ott van a https://www.tunnelbear.com, ami hasonlóan tudja. Fogod, bekapcsolod, elmész a prémium YouTube aloldalra és előfizetsz. Pont. Magyar kártyával is menni fog, és nem kerül annyiba. Indiai videókkal nem találkozol, az hogy más problémát fog-e a jövőben okozni, nem tudom. Itt mosom a kezeimet, mindenki saját felelősségre. :slight_smile:
Nyilván a VPN csak a prémium aktiválásra kell utána ki lehet kapcsolni.

Pont ez a bajom. És a Google esetén számomra külön bicskanyitogató, hogy úgy alkot rólam profilt, hogy nincs is Google fiókom.

Van még valami egyéb teendő a VPN-en kívül? Mert indiai VPN-en vagyok, bejelentkezek a prémium oldalra és nekem 23.99 AED/hót ír ki a sima egy személyesre. A családi még drágább.

Valami akkor nem teljes a VPN-nel, mert nem hiszi hogy indiában vagy. Én fogtam bekapcsoltam a VPN-t (ClearVPN) és beírtam a már indiai Google-be hogy YouTube Premium. Odanavigáltam és előfizettem.

én is, működik

1 kedvelés

Hm…érdekes. Fizetős NordVPN-em van, és látszólag Indiába rak, pl a my ip szerint is, vagy speedtest is azt írja, hogy India. Ennek ellenére Emirátusokat mutatott a Google. Leszedtem a Tunnel Beart és sikerült is. Viszont a barátnőm nem tudja az istennek sem elfogadni a családi meghívót, mert nem azonos országban vagyunk. Már mindent kipróbáltam…

Igen ebbe én is belefutottam, valszeg a családi nem fog menni, de nem volt időm részletesebben tesztelni. Tunnel Bear segítségével sem tud azonos országba lenni?

Ahh, ezt nem írtad, hogy a családi nem megy. :slight_smile: Egyelőre nem tudom a TunnelBearrel sem. :frowning:

+1 hogy a Google account alatt gondolom ellenőriztétek kinek milyen fizetési/account beállításai vannak. Én még ideáig nem jutottam, csak konstatáltam hogy nem megy. :smiley: Gondoltam majd megoldom, ha lesz időm vele pöcsölni. Addig is free-t tolom, max átrakjuk magunkat és mindenki saját maga fizet elő, 1.38 dollár vagy mennyi, fele ennyi, lényegében 700Ft így is úgyis 2 személyre :smiley: Ezért nem foglalkoztam vele még.

Később megnézem majd azokat a beállításokat. Köszi a segítséget!

megy a családi is, csak mikor kattint a meghívás elfogadására legyen ő is Indiában

2 kedvelés

Neked milyen VPN-nel sikerült?

TunnelBear, mást nem is próbáltam, mert elsőre működött, egyelőre ketten vagyunk a családiban.

2 kedvelés